Stanković sad bliži ostanku

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.06.2014.
22:55
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Partizana Vojislav Stanković viđen je na izlaznim vratima kluba iz Humske ali su prolećne igre u prvom timu doprinele da Stanković preispita svoje ranije planove.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kada je 25. avgusta 2010. godine postigao pogodak u penal seriji sa Anderlehtom kroz koju se Partizan domogao Lige šampiona "Grobari" su Vojislava Stankovića slavili gotovo kao Milivoja Ćirkovića sedam godina ranije.

Od tog trenutka rođeni Vranjanac nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu već je uglavnom "grejao klupu". Kako ni u jesenjem delu minule sezone nije uspeo da se ustali u prvom timu činilo se da će Stanković po isteku ugovora zahvaliti Partizanu na saradnji i napustiti Humsku.

"Ugovor mi ističe u decembru, a ne u junu kako se ranije pominjalo, tako da ima vremena da se dobro izmere sve opcije. Nisam još razgovarao ni s kim iz kluba, pojaviću se na početku priprema 14. juna i videćemo šta će se dalje dešavati" kaže Stanković.

Pre šest meseci štoper je bio odlučan u nameri da napusti klub ali je dolaskom Marka Nikolića dobio šansu umesto Obradovića i iskoristio je na dobar način.

"Pokazalo se da je kontinuitet izuzetno važan. Tokom jeseni sam odigrao skoro sve utakmice, po sistemu toplo-hladno, dok sam tokom proleća, čini mi se, bio na zavidnom nivou" poručuje Stanković.

Kako je već rečeno, štoper Partizana ima još više od šest meseci do isteka ugovora pa ostaje da se vidi da li će i klub inicirati razgovore sa njim oko produžetka saradnje ili će Marko Nikolić krenuti u potragu za novim centralnim bekom.

Ne propustite