Stigla zamena za Bogavca

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.02.2013.
18:10
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Superligaš sa Stare Karaburme doveo je još jedno pojačanje samo nekoliko sati pre isteka zimskog prelaznog roka. Na Omladinskom stadionu ponovo će igrati jedan Ivanović, ovoga puta Igor.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Momak rođen u Podgorici 9.9.1990 godine svoju fudbalsku karijeru do sada je gradio u Rudaru, Komu i Iskri a od danas je novi član OFK Beograda.

Radi se o Igoru Ivanoviću koji igra na poziciji napadača ali se dobro snalazi i u ulozi polušpica pa će nadomestiti prazninu nastalu povredom Dragana Bogavca.

Prilikom potpisivanja ugovora sa OFK Beogradom Ivanović je izrazio želju da sa svojim novim klubom osvoji trofej već na proleće i da se okuša u evropskim utakmicama.

"Čast mi je da dolazim u klub sa renomeom kakav ima klub sa Karaburme. OFK Beograd ima klimu koja je dobra za mlade igrače i mislim da sam doneo dobru odluku, kada sam se odlučio za plavo beli dres. Mislim da ću se lako uklopiti, jer već poznajem pojedine igrače sa kojima sam igrao, poput Adžića, Jovanovića i Grbića. Želeo bih sa OFK Beogradom da osvojim trofej kupa i da zaigram u Evropi" istakao je Ivanović.

OFK Beograd je dovođenjem Igora Ivanovića zaključio prelazni rok a novi "Romantičar" priključiće se svojim saigračima u Antaliji na završnom delu priprema pred početak prolećnog dela šampionata u JSL.

Ne propustite