Stojadinović: "Mihajlović je trenerova briga"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.10.2013.
11:22
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor FK Crvena zvezda Zoran Stojadinović poručio je da se treneru Slaviši Stojanoviću niko od čelnika kluba ne meša u posao i da je na Slovencu da odluči kada je najbolje da budućim snagama pruži šansu za dokazivanje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jučerašnje izjave Stefana Mihajlovića da strpljivo čeka na šansu da se dokaže u prvom timu, ali da se u pojedinim trenucima oseća kao da njegova pozicija u klubu nikoga ne interesuje, izazvala je rekaciju sportskog direktora Zorana Stojadinovića.

Stojadinović je govorio u globalu o mladim igračima, onima koji tek treba da dobiju priliku da se dokažu u prvom timu, pa je tom prilikom istakao da se treneru Slaviši Stojanoviću niko ne meša u posao, iako svako ima viđenje kako bi trebalo da se postupa sa najmlađima.

"Niko ne želi da se treneru Slaviši Stojanoviću meša u posao i u njegove odluke, a u krajnjoj liniji i sam snosi odgovornost. Stefan Mihajlović je talentovan igrač i po meni njegovo vreme tek dolazi. Samo treba da radi i strpljivo čeka šansu" rekao je Stojadinović a prenosi "Sport".

Mihajlović je u sredu rekao kako redovno postiže golove na prijateljskim utakmicama ali da to nije dovoljno da makar bude u protokolu.

"Izgleda da je procena šefa da još ne ubacuje Mihajlovića u vatru bez obzira što postiže golove na prijateljskim utakmicama. Ostaje da čekamo neke nove utakmica, a verujem da u Kupu Srbije pojedinci treba da se kale" jasan je Stojadinović.

Na taj način Mihajloviću je barem odgovoreno na pitanje koja je juče postavio a ostaje da se vidi kada će mu biti pružena prilika da zaigra, što mu je prioritet u datom trenutku.

Ne propustite