Stojadinović: "Štoper nam potreban kao hleb"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.06.2013.
17:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović nije krio da vicešampion Srbije pošto poto mora da pronađe barem jednog štopera tokom naredne nedelje. Uz to, Stojadinović je rekao da će ponedeljak biti "dan D" za Miloša Ninkovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dok fudbaleri Crvene zvezde obavljaju glavni deo priprema za nastupajuću sezonu, sportski direktor Zoran Stojadinović uveliko "bije glavu" oko dovođenja preko potrebnog štopera.

Nakon što se posao oko Dose Žuniora izjalovio, Stojadinović je krenuo u novu potragu uz konstataciju da su Zvezdi centralni defanzivci "potrebni kao hleb".

"Znamo šta nam treba, to nam je bilo poznato i pre dve sedmice, moramo ubrzano da radimo. Nažalost, propalo nam je ovo sa Žuniorom. Stručni štab i svi mi ostali vidimo da nam trabaju centralni bekovi kao hleb" jasan je bio Stojadinović.

Pored potrage za štoperima, još uvek je aktuelna i priča oko dovođenja Miloša Ninkovića koji bi svoju odluku mogao da saopšti u ponedeljak.

"Što se tiče Ninkovića, velika želja mu je da dođe. Ponedeljak je dan D za njega. Bio je vrlo korektan, rekao je da želi da vidi da li ćemo napraviti tim koji će se boriti za titulu i tim koji će nešto napraviti u Evropi" istakao je Stojadinović.

Sportski direktor Crvene zvezde nije krio ni želju da Luka Milivojević ipak ne dogovori planirani transfer u Anderleht.

"Voleo bih da ostane. Ne želim mu da ne ode ali potajno se nadam da neće otići. Realno je da nas napusti, ali opet kažem, nadam se da će ostati.. Aca Kovačević će doći, treba nam takav profil igrača, čak iako Luka ne ode" zakljkučio je Stojadinović.

Ostaje da se vidi kako će se Stojadinović snaći sa manjkom novca i vremena u situaciji kada su pojačanja potrebna, kako je i sam posvedočio, "kao komad hleba".

Ne propustite