Stojanović: ''Imamo još dosta posla...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 18.07.2013.
22:54
Izvor: Sportske.net

Neposredno po završetku utakmice protiv islandskog IBV-a, trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović čestitao svojim igračima na pobedi, ali i priznao da će u narednom periodu morati još dosta toga da se popravi u Zvezdinoj igri.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nisu baš ohrabrili svoje navijače, bez obzira na dva gola prednosti koje su stekli pred revanš na Islandu.

Svestan je i trener Slaviša Stojanović da će u nastavku sezone morati mnogo bolje, ali je ipak čestitao igračima na ostvarenom rezultatu.

''Moglo je da bude i ubedljivije, ali treba reći i da su Islanđani imali svoje šanse. Imaćemo mi još dosta posla, ali dobro smo otvorili sezonu i zato čestitam celom timu. Sada nas čeka samo rad, rad i rad'', istakao je Stojanović.

Crvena zvezda je već u 25. minutu ostala bez povređenog Kasalice, ali Stojanović u tome ne želi da traži uzroke slabije igre.

''To je fudbal, mora da se rešava svaka situacija u kojoj se nađete. Jasno je da moramo dosta toga da popravimo, ali i da se odmorimo, jer nas čeka nas dugo putovanje'', zaključio je novi trener Crvene zvezde.


Ne propustite