Stojanovic: "Nepovezana igra dovoljna za tri boda"

Autor: Beta Beta
utorak 22.04.2014.
21:28
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde rekao je da igra iz duela sa Radničkim iz Niša nije bila za pohvalu ali da su tri osvojena boda ono što se broji na kraju dana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da su njegovi fudbaleri u današnjem meču protiv niškog Radničkog igrali onoliko koliko je bilo potrebno za osvajanje nova tri boda.

"Znali smo da će utakmica biti teška, Radnički je dobra ekipa. Nismo pokazali neku povezanu igru, ali je bilo je sasvim dovoljno za tri boda, što je prioritet", rekao je Stojanović novinarima na stadionu Zvezde.

Crvena zvezda je pobedila danas ekipu Radničkog iz Niša sa 2:0 u 25. kolu Superlige Srbije.

Posle poraza Partizana u Kruševcu od Napretka, crveno-beli predstojeći "večiti derbi" dočekuju sa šest bodova više na tabeli od aktuelnog šampiona Srbije.

"Isti će biti pristup. što manje budemo računali šta i kako, to će biti bolje za nas. Moraćemo što bolje da se pripremimo, jer je derbi specifična utakmica", kazao je Stojanović.

Pomoćni trener Radničkog Nenad Stamenković naveo je da je niška ekipa odigrala nepovezano, ali je i poželeo Zvezdu da nastavi pobednički niz.

"Previše smo igrali nepovezano, greške su nas koštale poraze, ali idemo dalje. Zvezda je napravila fenomenalnu seriju od 15 uzastopnih pobeda i poželeo bih joj da nastavi u tom ritmu", rekao je Stamenković.

U sledećem kolu Superlige Srbije Crvena zvezda gostuje Partizanu, dok Radnički dočekuje Donji Srem.

Ne propustite