Stojanović: ''Nije mi prijatno da stalno slušam o otkazu''

Autor: Beta Beta
utorak 29.10.2013.
14:32
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde na konferenciji za novinare pred meč sa kragujevačkim Radničkim prokomentarisao nove spekulacije medija da mu se navodno sprema smena zbog loših rezultata crveno-belih, ali je svestan da se mora nositi sa tom vrstom pritiska.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene Slaviša Stojanović rekao je danas da ni on nije je zadovoljan rezultatima ekipe, ali da se ne obazire na spekulacije o otkazu, već da samo razmišlja o svojim igračima i narednim utakmicama.

"Nije lako raditi u Zvezdi. Nisam zadovoljan rezultatima koje smo postigli. Svi članovi stručnog štaba i igrači su želeli i radili za bolje. U ovakvoj situaciji smo zbog spleta okolnosti, individualnih i sudijskih grešaka, ali ima tu i moje krivice", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.

"Nije prijatno da svake nedelje slušam o otkazu, to je neminovnost i sudbina svakog trenera, pogotovo u velikom klubu kakva je Zvezda. Pokušavam da se koncentrišem na posao i da me sve drugo manje interesuje", dodao je on.

Mediji spekulišu da bi Stojanović zbog lošijih rezultata ekipe mogao da dobije otkaz.

Zvezda je četvrta na tabeli Super lige i ima četiri boda manje od vodećeg Partizana, uoči "večitog" derbija, koji se igra u subotu.

Stojanović je dodao i da ima problema sa sastavom zbog povreda igrača i da će napraviti izmene, za sutrašnju utakmicu protiv Radničkog iz Kragujevca, od 19 sati u Beogradu.

Ne propustite