Stojanović: "Odlična igra, želja i zalaganje"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.02.2014.
17:31
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović podvukao je crtu nakon još jednog trijumfa njegovih izabranika na pripremama u Sloveniji i konstatovao da može da bude zadovoljan svim segmentima igre koje su njegovi igrači pokazivali tokom šest provera u Kopru.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Goricu rezultatom 2:0 i tako stavili tačku na drugi deo priprema za prolećni deo sezone koje su obavljali u Portorožu.

Vicešampion Srbije vazao je šest pobeda a trener Stojanović konstatovao je da nisu samo rezultati razlog za zadovoljstvo.

"Možemo biti zadovoljni onime što je urađeno, a pritom ne mislim na rezultate pre svega, nego na odličnu igru ekipe odnosno želju i zalaganje. Sve što radimo na treninzima momci primenjuju na utakmicama, i to im se vraća" konstatovao je Stojanović.

Prva takmičarska utakmica u prolećnom delu sezone crveno-bele očekuje 23. februara a rival će biti ivanjički Javor.

"Ono najvažnije tek dolazi za 10 dana, i tada ćemo najbolje videti koliko se dobro radilo ove zime. Na osnovu utakmice sa Goricom, koja je izuzetno tvrd rival, mogu biti zadovoljan" poručio je strateg crveno-belih.

Zvezda u drugi deo sezone ulazi sa bodom zaostatka za vodećim Partizanom ali će crveno-beli biti jači na proleće za oporavljene Rakića, Lazovića, Kovačevića i Martinovića, ali i za novajlije Pavićevića i Kelhara.

Ne propustite