Stojanović: ''Početak katastrofa, završnica odlična''

Autor: Beta Beta
subota 08.03.2014.
21:15
Izvor: Beta

Posle ubedljive pobede Crvene zvezde nad Napreetkom na Marakani, trener crveno-belih Slaviša Stojanović konstatovao da je konačno njegov tim bolje odigrao u drugom poluvremenu, što je i presudilo na kraju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da je njegov tim danas prvi put u prolećnom delu sezone odigrao bolje u drugom poluvremenu, i ocenio je da je meč protiv Napretka bio dobar.

Napredak je poveo s 1:0, ali je Zvezda preokrenula i na kraju slavila sa 4:1.

"Znali smo da će utakmica da bude teška. Napredak ima svežinu, brzinu i polet. Počeli smo katastrofalno, bez ikakve agresije, ali nas je gol trznuo i počeli smo da srljamo. Izjednačili smo na vreme i prvi put ovog proleća odigrali bolje drugo poluvreme nego prvo", rekao je Stojanović novinarima posle meča.

Obe ekipe imale su šansi da postignu još neki gol.

"Utakmica je bila lepa, bilo je dosta tempa i želje za dobrom igrom, a za to su potrebne dve ekipe, što je večeras bio slučaj", rekao je Stojanović.

Zvezda je četvrti gol postigla iz penala koji je izveo Miloš Ninković, iako su se pre toga Abiola Dauda i Dragan Mrđa posvađali ko će ga šutirati.

"Zna se ko izvodi penal i šutirao je onaj koji treba da šutira", kratko je rekao Stojanović.



Ne propustite