Stojanović se ne zanosi...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.06.2013.
14:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Pobede nad Krkom i Domžalama mogu da budu razlog za određeno zadovoljstvo novog šefa struke Crvene zvezde, ali Stojanović je svestan da će imati mnogo posla da svoj tim dovede na nivo koji bi opravdao očekivanja navijača.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su u subotu slavili protiv Domžala na debiju svog novog trenera Slaviše Stojanovića koji je video dosta dobrih stvari u igri crveno-belih, ali je jasno da će imati mnogo posla da sa ovom ekipom ostvari želje ''armije'' navijača, koji šest godina čekaju na šampionsku titulu.

''Bilo je bolje nego protiv Krke, ali ne mogu da ocenim da li je bilo bolje nego u nekim ranijim vremenima. Ali, znam šta želim, znam da mnogo toga treba da se popravi i ovo je samo kamenčić u mozaiku. Predstoji nam 'krvav' posao'', poručio je Stojanović.

Kad su u pitanju pojedinci koji su nastupili u Domžalama, Stojanović se osvrnuo na igru Filipa Mladenovića i ulogu koju mu je namenio.

''Posle prve utakmice sam video tu ofanzivnu stranu Mladenovića i pretpostavio sam da može da igra. Više ga vuče napad, nego odbrana. Hteo sam da probam, ali videćemo. Još se upoznajemo...'', zaključio je trener Crvene zvezde.

Ne propustite