Teo kod "svojih", slavljenik Rakočević, PAO "proba" Armani

Autor: Boris Jovanović
sreda 18.01.2012.
11:58
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se Evroliga, na programu prvi mečevi druge faze. Posle pet godina bez srpskog tima, ali naši igrači i treneri nezaobilazan deo najkvalitetnije košarke u Evropi.

cskabasket.com
cskabasket.com

Povezane vesti

Derbi prve runde odigraće Olimpijakos i CSKA. Miloš Teodosić će predvoditi "vojsku" protiv bivšeg kluba, a realno, Grci će imati dosta problema. Tim je mnogo slabiji nego prošle godine, pa Teo i Krle imaju realnu šansu da poraze svog selektora.

Za Pirejce večeras debituje Ejsi Lou, doskorašnji plej Partizana. Kešelj je van tima, on je izgleda odigrao svoj poslednji meč za Olimpijakos.

U grupi E sutra ćemo videti turski derbi između Efesa i Galatasaraja, u ekipi gostiju prvi put Boris Savović koji je stigao juče iz Hemofarma.

U grupi F, Sijena brani čast protiv Španaca, Toskanci će se boriti za četvrtfinale protiv tri tima iz Endesa lige. Večeras dočekuju Bilbao, Rakočević slavi jubilej, 150. utakmicu u takmičenju koje žarko želi da osvoji i u kome je bio najbolji strelac.

Sutra Unikaha dočekuje Real Madrid.

U grupi G, dan otvaraju Uniks i Ulker, a u derbiju, Panatinaikos stiže u Milan. Armani je ostao bez svojih NBA zvezda, u poslednji čas su uhvatili voz u "Pioniru", videćemo mogu li da iznenade objektivno kvalitetnije i iskusnije Grke.

U grupi H, velikanima Barsi i Makabiju, društvo prave Kantu i Žalgiris. Nekada slavni italijanski klub sutra gostuje u Kataloniji, dok će Makabi na putu za Beograd svratiti u Litvaniju na duel sa "Zelenima" iz Kaunasa.

Grupa E:

Olimpijakos - CSKA (danas 20:45)
Efes - Galatasaraj (sutra 19:30)

Grupa F:

Montepaski - Bilbao (danas 20:45)
Unikaha - Real (sutra 20:45)

Grupa G:

Uniks - Fenerbahče (danas 17:00)
Armani - PAO (sutra 20:45)

Grupa H:

Žalgiris - Makabi (sutra 18:45)
Barselona - Kantu (sutra 20:45)



Ne propustite