Tiago čeka na ponude

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.01.2013.
10:33
Izvor: Sportske.net, fksloboda.rs

Prva zvezda užičke Slobode Brazilac Tiago vratio se iz domovine i u petak će početi sa treninzima u svom klubu ali najavljuje da bi vrlo lako mogao da promeni sredinu do kraja januara.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Momak o kome se od početka prelaznog roka mnogo pričalo vratio se u Srbiju i spreman je da nastavi sa treninzima u svom timu.

"Bilo mi je jako lepo kod kuće, ponovo sam video svoje prijatelje, familiju, a i u Brazilu nema snega. U početku sam samo odmarao, a poslednje dve nedelje sam krenuo sa laganim treningom tako da očekujem da ću se lako uklopiti u zimske pripreme" kazao je za zvanični sajt kluba Tiago.

Brazilac je po završetku jesenjeg dela sezone u Jelen Superligi doveden u vezu sa Partizanom ali još uvek nema konkretnih ponuda. Ipak, Tiago tvrdi da je spreman da promeni sredinu i da će samo od kvaliteta ponude zavisiti u kom trenutku će se to dogoditi.

"Dobro mi je ovde ali razmišljam i o odlasku. Moje je da sada treniram, a ako se moji i interesi Slobode poklope sa ponudom nekog kluba onda ću otići. Pratim na internetu vesti i moj menadžer me obaveštava o interesovanju drugih klubova za mene. Mislim da je to jako dobro za mene, ali i za Slobodu jer se njeno ime daleko čuje i svi mogu da saznaju da je to dobar klub koji ima dobre igrače" konstatovao je Brazilac.

Ljubiša Stamenković će u petak izvršiti prozivku igrača a nakon toga kreće prvi deo priprema na Zlatiboru.

Nakon toga sledi odlazak na Kipar pa povratak i Srbiju i poslednje pripreme pred nastavak šampionata u JSL. Da li će 27. februara u Subotici boje Slobode braniti i Tiago Galvao da Silva trebalo bi da bude poznato do kraja meseca.

Ne propustite