Trener Čukaričkog: "Rašović ne može da me iznenadi"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.12.2013.
12:14
Izvor: Sportske.net

Strateg ekipe sa Banovog Brda smatra da Vuk Rašović nema čime da ga iznenadi tokom predstojećeg duela Čukaričkog i Partizana te da će duel dva tima biti sjajna prilika da se uz lepu fudbalsku predstavu ode na zimsku pauzu.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog pred odlazak na zimsku pauzu u šampionatu Srbije dočekuju šestostrukog uzastopnog šampiona na Banovom Brdu.

Partizan će na gostovanje "Brđanima" posle eliminacije iz nacionalnog Kupa a trener Čukaričkog smatra da se protiv crno-belih može samo na jedan način.

"Odgovorno i disciplinovano, od prvog minuta. Zna se da je Partizan šampion, zna se da je vodeći tim na tabeli, što jasno stavlja do znanja da samo zalaganjem celog tima možemo da se nadamo povoljnom rezultatu" rekao je Vladan Milojević a prenosi "Sport".

Kada je reč o taktičkom nadmudrivanju dvojice trenera Milojević veruje da prostora za tako nešto neće biti.

"Smatram da se odlično poznajemo, tako da nema previše prostora za posebna iznenađenja, kako sa njihove tako i sa naše strane prema crno-belima" ističe trener Čukaričkog i dodaje,

"Partizan u sastavu ima nekoliko iskusnih igrača koji mogu da donesu prevagu u svakom momentu, tako da praktično sa svih strana može da preti opasnost. Iz tog razloga, učinićemo sve da zatvorimo sve prilaze našem golu i da jednostavno, ne dozvolimo gostima da se razmahnu" poručio je Milojević.

Kormilar "Brđana" imaće na raspolaganju sve igrače za duel sa Partizanom što znači da će Čukarički na megdan crno-belima sa najjačim mogućim sastavom.

Utakmica se igra u subotu sa početkom od 15 časova.

Ne propustite