Trujić: "Ne predajemo se pre borbe!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.03.2014.
16:25
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaler Napretka iz Kruševca, Nikola Trujić, poručio je uoči duela sa Crvenom zvezdom da domaćinu treba prepustiti ulogu favorita ali da to ne znači da će se on i saigrači predati bez borbe.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Nakon trijumfa nad Jagodinom i remija sa Radničkim iz Kragujevca na domaćem terenu, fudbalere Napretka iz Kruševca očekuje gostovanje Crvenoj zvezdi u trećem kolu prolećnog dela JSL.

Uoči subotnjeg meča novinarima se u Kruševcu obratio zamenik Nenada Lalatovića, Dragan Šarac, koji je poručio da bi za Napredak sve osim poraza bio pozitivan rezultat na gostovanju Zvezdi.

"Nas krasi dobra i kvalitetna atmosfera u ekipi - svi za jednog, jedan za sve. Imamo veliki optimizan, jer niko nije nepobediv. Igraćemo našu igru, koja je za sada pokazala rezultat. Nadamo se da ćemo našom dobrom igrom na 'Marakani' zabeležiti pozitivan rezultat, a pozitivan rezultat je sve osim izgubljene utakmice" rekao je Šarac.

Nikola Trujić nije kao prvotimac Partizana dobio priliku da zaigra protiv Crvene zvezde ali će u subotu u dresu Napretka pokušati da nastavi golgetersku seriju započetu u duelu sa Radničkim iz Kragujevca kada je postigao het-trik.

"Mislim da ta tri gola koja sam postigao protiv Radničkog mogu samo da mi budu motivacija, a nikako opterećenje. Sve se to ne bi desilo da nije bilo cele ekipe da mi pomogne, jer mi imamo veliki broj dobrih igrača, igramo lep fudbal, i mislim da smo dobro odigrali predhodne dve utakmice" kazao je Trujić.

Krilni napadač Napretka dodao je da Crvenoj zvezdi treba prepustiti ulogu favorita ali da to ne znači da će Kruševljani na megdan crveno-belima sa belom zastavom.

"U subotu nas čeka izuzetno teška utakmica, atmosfera na stadionu će biti dobra, pogotovu što je rođendan kluba. Mi nemamo šta da izgubimo, idemo da igramo fudbal i daćemo sve od sebe da izvučemo pozitivan rezultat, koliko god budemo mogli. Zvezda jeste favorit ali ne idemo tamo da se predamo" zaključio je Trujić.

Duel Crvene zvezde i Napretka na programu je u subotu sa početkom od 18 časova.

Ne propustite