Tumba i Vermez u humanoj misiji

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.11.2012.
16:44
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

U okviru akcije ''Da nam svima bude toplo'', delegacija Partizana na čelu sa trenerom Vermezovićem i sportskim direktorom Tumbakovićem posetila je u četvrtak Prihvatilište za odrasle u Beogradu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Osim Tumbakovića i Vermezovića, Partizanovu delegaciju činili su još i direktorka marketinga Snežana Filipović, zatim Dragan Velanac i Marko Ranevski

U Prihvatilište za odrasla i stara lica, koja nemaju svoj dom ni porodicu, predstavnici kluba iz Humske su doneli garderobu, a sve u okviru nastavka akcije ''Da nam svima bude toplo'', od čijeg se početka priključilo se više od 1000 ljudi.

Tim prilikom, Ljubiša Tumbaković je uputio apel svim ljudima dobre volje da takođe pomognu Prihvatilištu.

''Naša marketing služba organizovala je akciju 'Da nam svima bude toplo' koja ima humani karakter, a cilj joj je da se pomogne ljudima koji se nalaze u bezizlaznoj situaciji i žive u nehumanim uslovima, kao i ovi koje smo danas posetili u Prihvatilištu za odrasle i stara lica. Apelujem na sve ljude dobre volje da podrže akciju kao što mi to radimo, pa da ne moramo više da konstatujemo da je ovo što smo danas videli tužnije od najtužnijeg…'', izjavio je Tumbaković.


Ne propustite