Turci tvrde - Duda preuzima Efes i dovodi Tea!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.05.2014.
11:25
Izvor: Sportske.net

Turski mediji proglasili su dolazak Dušana Ivkovića na klupu Efesa gotovom stvari a uveliko su počeli da spekulišu o tome kako će bivši selektor Srbije sa sobom dovesti i plejmejkera CSKA Miloša Teodosića.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Košarkaški šampionati širom Starog kontinenta ulaze u završne faze a samim tim počinju da se prave "kalkulacije" oko toga ko će menjati trenere i ko će od igrača promeniti sredinu tokom leta.

Turski mediji tako su već proglasili dolazak Dušana Ivkovića na klupu Anadolu Efesa kao gotovu stvar. Bivši selektor Srbije doveden je u vezu sa ovim klubom u više navrata tokom sezone na izmaku ali zvanična potvrda nije stigla ni od koga.

Ipak, dobro obavešteni izvori blisku turskom klubu tvrde da je posao završen i da se samo čeka kraj sezone kako bi Ivkovićev angažman bio javno potvrđen.

Tako se uveliko spekuliše i po pitanju pojačanja koje bi trofejni trener mogao da dovede u istanbulski klub, pa se kao prvi na listi navodi Miloš Teodosić.


Plejmejker moskovskog CSKA nalazi se pred istekom ugovora sa klubom iz ruske prestonice a nedvano je izjavio da ne zna hoće li saradnja biti produžena.

"Ne razmišljam o budućnosti i ne želim da predviđam šta će se dogoditi tokom leta kada mi ističe ugovor. To ne zavisi samo od mene nego i od kluba" poručio je Teodosić.

Mediji u Turskoj smatraju da "dobre veze" Ivkovića i Teodosića, koji su sarađivali u Olimpijakosu i nacionalnom timu Srbije, realizaciju dogovora Efesa i srpskog reprezentativca čine lakšom a ostaje da se vidi da li u svemu ima istine.

Miloša Teodosića tokom meseca očekuje završni turnir Evrolige na kojem će CSKA pokušati da se domogne trofeja u konkurenciji Barselone, Makabija i Real Madrida. U polufinalu "fajnal-fora" Moskovljani se sastaju sa ekipom Makabija iz Tel Aviva.

Ne propustite