U subotu sija i pod Bagdalom...

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.08.2012.
15:21
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Kruševački prvoligaš saopštio je na svom zvaničnom sajtu da će meč četvrtog kola PLS na stadionu pod Bagdalom biti odigran u večernjem terminu te da će reflektori prvi put zasjati u novoj sezoni.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Napredak je na pravi način započeo novu sezonu u Prvoj ligi Srbije i nakon tri kola nalazi se na prvoj poziciji uz maksimalan učinak.

Tri pobede u prethodna tri kola dovoljan motiv za igrače da u subotu na svom terenu daju maksimum protiv Bežanije. Beograđani će imati priliku da odigraju meč u večernjem terminu a navijači zadovoljstvo da uživaju u okršaju dve ekipe pod svetlima reflektora.

To će biti četvrti stadion koji će ovog vikenda "sijati" a jedini u Prvoj ligi Srbije. U Superligi će "sijati" "Karađorđe", "Marakana" i stadion Partizana.

"Pored toga što imamo razloga da sijamo zbog pozicije na tabeli, naš stadion u subotu će zasijati punim sjajem, jer nas očekuje prva ovosezonska utakmica u večernjem terminu. Meč će početi u 19 sati i 30 minuta, a ulaz je, naravno, besplatan" rekao je generalni sekretar Napretka Dragan Pajić i time pozvao navijače da dođu na stadion.

Upravnik stadiona istakao je da će probe reflektora biti izvršene tokom dana a u petak će Neško Milovanović odraditi trening sa svijim izabranicima u terminu odigravanja utakmice kako bi se Napretkovi fudbaleri lakše adaptirali na igru pod svetlom reflektora.

Bežanija je inače redovna mušterija Napretka pošto u šest međusobnih susreta Kruševljani ne znaju za poraz. Do sada su slavili četiri puta a samo je dva puta bilo nerešeno i to baš prošle godine kada je Bežanija gostovala u Kruševcu.

Utakmica na stadionu "Mladost" igra se u subotu sa početkom od 19 časova i 30 minuta.

Ne propustite