U Zvezdi očekuju ''praznik vaterpola''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.12.2012.
19:51
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti Crvene zvezde obavljaju poslednje pripreme za derbi jesenjeg dela prvenstva, protiv kragujevačkog Radničkog. Trener Savić, koji je pre par dana i zvanično postavljen na mesto selektora očekuje da će derbi opravdati očekivanja.

mojacrvenazvezda.net
mojacrvenazvezda.net

Povezane vesti

U srpskom vaterpolu letos su formirana dva, popularno nazvana ''drim-tima'' - Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca i dugo se iščekivao njihov duel, kako bi se videlo čija je ekipa ipak nešto bolja.

Tu priliku ljubitelji vaterpola konačno će imati u subotu od 17 časova na Tašmajdanu, kada Zvezda dočekuje Kragujevčane.

Biće to i svojevrsni dvoboj bivšeg selektora reprezentacije Srbije Dejana Udovičića i njegovog naslednika Dejana Savića, što ovom susretu daje i dodatnu draž.

Zvezdin trener veruje da će navijači njegovog kluba imati razloga za zadovoljstvo posle meča.

''Velika je važnost utakmice i pobednik će osim uloge jesenjeg prvaka dobiti i određene olakšice u Kupu. Očekujem pravi praznik vaterpola, jer su obe ekipe sastavljene od sjajnih pojedinaca'', izjavio je Savić.

U bazenu Zvezdin najveći adut biće Andrija Prlainović, koji očekuje odličnu utakmicu.

''Ko pobedi u derbiju, izdvojiće se na prom mestu i sa te strane utakmica je zanimljiva, iako je tek polovina prvenstva. Očekujem odličan meč, puno plivanja i borbe, nadam se da će imati šta da se vidi.

Ova godina je bila veoma uspešna kako za mene lično, tako i za reprezentaciju i sportski je nadati se da će se tako nastaviti i dalje'',
izjavio je Prlainović.

Ne propustite