Užičani u šoku: ''Fudbal je danas udario novi šamar ovoj državi!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.05.2012.
18:32
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Tenzije, slavlje, šok, pa ogorčenje... obeležja su današnjeg dana u redovima užičke Slobode. Posle današnjih mečeva poslednjeg kola Superlige u kome su oni ostali bez plasmana u Evropu, čelnici Užičana tvrde da je Sloboda ''pusto ostrvo u fudbalskoj džung

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Šokantan rasplet u borbi za Evropu izazvao je ogorčenje u redovima užičkog superligaša.

Naime, posle pobede u utakmici protiv OFK Beograda, obeleženoj velikom tenzijom, isključenjima, činilo se da će Užičani na kraju ipak slaviti istorijski uspeh, obzirom da je u poslednjim trenucima nadoknade vremena u Novom Sadu bilo 1:1.

Međutim, gol Oumarua koji je doneo pobedu Vojvodini i praktično osujetio nade Užičana da mogu u Evropu, izazvao je velike sumnje u redovima Slobode kad je u pitanju regularnost takmičenja i kao posledicu svega - veliko ogorčenje.

Da je to tako, potvrdio je sportski direktor Slobode Dragić Nešković.

"Danas je fudbal udario još jedan šamar ovoj državi i to na dan izbora. Mi smo u šoku! Sloboda je pusto ostrvo u fudbalskoj džungli Srbije! Mi pošteno radimo i umesto da država sankcioniše one koji ne rade tako, daje im kredite i pomaže im. Ovo je sve nakaradno", poručio je Nešković, a prenosi mondo.rs.

 On je najavio da će klub narednih dana zauzeti i zvaničan stav povodom svega.

 "Za sada ne mogu da kažem kakav će biti naš konačan stav, ali ovo je samo jedna od brojnih 'gorkih pilula' koje smo popili", zaključio je Nešković.

Ne propustite