Valentić, Dukić, na redu je Živanović

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.01.2013.
14:46
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbalski klub Jagodina nastavlja da sprema nove ugovore za igrače koji su svojim partijama u plavom dresu zaslužili poverenje. Nakon Nikole Valentića i Duška Dukića i Aleksandar Živanović nalazi se pred produžetkom saradnje.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Možda prelazni rok ne protiče burno u prestonici Pomoravskog okruga kada je dovođenje novih igrača u pitanju ali u FK Jagodina naporno rade na tome da zadrže ono najbolje u klubu.

Nakon što su potpise na nove ugovore stavili Nikola Valentić i Duško Dukić kroje se nove odredbe ugovora za štopera Aleksandra Živanovića.

Njemu tekući ugovor ističe na leto 2013. godine ali su čelnici Jagodine već spremili novi ugovor sa čime je upoznat i defanzivac "Ćurana".

"Ja sam i očekivao da nastavimo saradnju. Imam važeći ugovor koji ističe leta ove godine. Šta drugo da kažem osim da sam presrećan, i obećavam da ću nastaviti sa dobrim igrama" kazao je Živanović za zvanični sajt Jagodine.

Živanović je za Jagodinu odigrao 15 utakmica u tekućoj sezoni a pored sjajnog učinka u odbrani kluba koji je primio samo 10 golova jesenas štoper Jagodine uspeo je da bude koristan u napadu postigavši dva gola.

Ne propustite