Vapenski u Zvezdi krči put u reprezentaciju

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.08.2012.
18:05
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Boris Vapenski nastaviće karijeru u BVK Crvena zvezda gde će imati prilike da napreduje mnogo više nego u svom bivšem klubu. Njegov primarni cilj je ponovni poziv u seniorsku reprezentaciju Srbije.

vkcrvenazvezda.com
vkcrvenazvezda.com

Povezane vesti

BVK Crvena zvezda pojačao se ovog leta do te mere da ni visok plasman u LŠ neće biti nemoguć. U klub su stigli reprezentativci Srbije i Crne Gore a pojačanje za budućnost je mladi Boris Vapenski koji je prethodnih šest godina nastupao za Vojvodinu.

"Igrao sam već Ligu šampiona sa Vojvodinom, ali mislim da će Zvezda imati veću ulogu u tom takmičenju. Još je rano govoriti o našim mogućnostima, ali želimo što dalje da doguramo. Moj cilj je da osvajam trofeje, ali i da se nametnem selektoru Udovičiću posle godinu i po dana" rekao je za "novosti.rs" Vapenski.

Vapenski je posebno zadovoljan činjenicom da će u Zvezdi praktično imati priliku da radi sa najboljim reprezentativcima Srbije što će mu pomoći u nameri da izbori poziv selektora Udovičića.

"Velika mi je čast što ću nastupati sa igračima svetske klase. Verujem da ću uz Prlainovića, Pijetlovića i Rađena dosta napredovati, kao na prethodnim reprezentativnim okupljanjima. Sjajni su momci, puni razumevanja i uvek spremni da posavetuju mlađe" poručio je Vapenski.

Crvena zvezda će ove godine nastupati u tri takmičenja. Crveno-beli će se boriti za trofeje u domaćem šampionatu i Kupu a, pored Partizana i Vojvodine, nastupiće u LŠ.

Ne propustite