Veliki uspeh kadeta OKK Beograda!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.04.2014.
02:05
Izvor: Sportske.net

Kadeti OKK Beograda sa stoprocentnim učinkom osvojili tradicionalni košarkaški turnir KK Spartak iz Luksemburga

ssab.org.rs
ssab.org.rs

Povezane vesti

Kadeti OKK Beograd trijumfovali su na tradicionalnom košarkaškom turniru KK Spartak iz Luksemburga uz stoprocentan učinak od šest pobeda u šest mečeva.

Ogorman uspeh u Luksemburgu ostvaren je uz maštovitu, brzu i raznovrsnu igru u kojoj su svi igrači dali veliki doprinos, tako da nikoga ne treba posebno isticati. Turnir je trajao od 18. do 20. aprila 2014. uz učešće 12 ekipa iz šest zemalja i to iz Nemačke, Belgije, Danske, Luksemburga, Holandije, Italije i Srbije.

Uspeh beogradskog kluba posebno dobija na težini ako se zna da je turnir bio za dečake rođene 1996. a da je OKK Beograd nastupio sa godinu dana mlađim uzrastom.

Uz fantastičan doček naših ljudi koji žive i rade u Luksemburgu ekipa u sastavu Žigić, Rajković, Simović, Pantelić, Dobrijević, Delić, Ožegović, Kovačević, Rohalj, Đerić, Radosavljević, Frković, Ristić, sa trenerima Dejanom Jevtovićem i Zoranom Jovanovićem, i vođom puta Vladanom Rakićem podigla je pobednički pehar i obezbedila poziv za učešće na istom turniru i sledeće godine.

Ne propustite