Veliko je srce u junaka Oumarua...

Autor: Miloš Marković
sreda 18.07.2012.
14:24
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Vojvodina se sprema za svoj meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope u kome će, i pored porodične tragedije, na sopstvenu inicijativu, učestvovati i Abubakar Oumaru.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Ljubimac navijača, najbolji strelac ekipe, Abubakar Oumaru još jednom je pokazao posvećenost svom klubu.

I pored informacije da mu je sinoć preminuo otac, Kamerunac je stegao zube i odlučio da ostane u Srbiji i izađe na teren protiv Suduve, iako mu je klub dao dozvolu da otputuje u domovinu.

Potez o kome ne treba trošiti reči, Vošin broj 14 će sutra veče sa svojim saigračima biti na terenu stadiona Karađorđe protiv litvanskog tima.

Oumaru će predvoditi sastav u kome zbog kakzne iz prošlogodišnjeg ciklusa UEFA takmičenja neće biti Grina, a na teren će još istrčati Supić, Vulićević, Pavlović, Trajković, Đurić, Mitošević, Ađuru, Stevanović, Moreira, Bilbija.

Trener Zagorčić očekuje maksimalno požrtvovanje i koncentraciju protiv, kako kaže, jako neugodnog rivala.

„Svakako da nas ne očekuje laka utakmica.“

„Proučili smo igru rivala, radi se o ekipi koja ima tri-četiri pojedinca koji prave razliku, Suduva je jako borbena ekipa protiv koje moramo odigrati maksimalno odgovorno. Očekujem da svi igrači pruže svoj maksimum kako bi Vojvodina opravdala ulogu favorita u sutrašnjem meču.“, rekao je Zagorčić.

Inače, meč Vojvodina – Suduva se igra sutra od 20.30.


Ne propustite