Vermez: ''Nije nam se dalo...''

Autor: Darko Mitrović
subota 18.08.2012.
22:05
Izvor: Sportske.net, arena sport

Neposredno posle večerašnjeg poraza od Donjeg Srema, trener Partizana Vladimir Vermezović istakao da su dve greške iz prvih 45 minuta koštale njegov tim bodova. Njegov kolega Bogićević naglasio da je pobeda Donjeg Srema potpuno zaslužena.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle startnih 7:0 protiv BSK-a i najave uspona forme, fudbaleri Partizana večeras su ponovo pokazali sve slabosti, što je ekipa Donjeg Srema iskoristila da dođe do istorijskog trijumfa.

Odmah po završetku meča prva reakcija trenera crno-belih Vermezovića bila je kako su dve greške iz prvog poluvremena skupo koštale njegov tim.

''Napravili smo dve greške u prvom poluvremenu, koje su i odlučile na kraju. Nije nam se danas dalo da ostvarimo bolji rezultat... Nismo bili ni kompletni, ali to nije opravdanje, Partizan uvek mora da ide na pobedu. Probaćemo da povratimo ekipu pred Tromso, jer ovaj meč, pogotovo u 45 minuta, nismo odradili na pravi način'', konstatovao je Vermezović.

Na drugoj strani, trener Donjeg Srema Bogićević istakao je da je trijumf njegovog tima potpuno zaslužen.

''Pokazali smo da imamo ozbiljnu ekipu koja može sa svakim da igra, pa i sa Partizanom. Zasluženo smo pobedili.

Mi igramo stalno ovako, ko je bolji od nas pobediće nas, ko je slabiji  - izgubiće, kao Partizan večeras... Moji igračli su se malo uplaišili u nastavku, ali nismo kažnjeni na kraju'',
zaključio je Bogićević.

Ne propustite