Vermez: "Završiti posao sa Valetom pa..."

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.07.2012.
20:04
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iako je Partizan jučerašnjim trijumfom od (1:4) nad malteškom Valetom faktički obezbedio plasman u treće kolo kvalifikacija za LŠ, trener Vladimir Vermezović još uvek ne razmišlja o potencijalnim rivalima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šampion Srbije sinoć je na Malti obavio veći deo posla kada je plasman u treće kolo kvalifikacija za LŠ u pitanju.

Četiri pogotka u mreži Krula garantuju mirniji pristup u revanšu i šansu za Vladimira Vermezovića da ukaže priliku igračima koji nisu igrali na Malti.

Povratnik na klupu Partizana bio je zadovoljan viđenim ali poručuje da opuštanja ne sme da bude.

"Zadovoljan sam pristupom i obavljenim poslom i igračima ne mogu ništa da zamerim. Pristup nije bio pravi samo petnaestak minuta, što bi možda neka druga ekipa kaznila. To je možda i normalno jer smo imali veliku prednost posle prvog dela" rekao je Vermezović.

Za petak je zakazan žreb za treće kolo kvalifikacija za LŠ kada će i Partizan saznati svog protivnika. Među mogućim rivalima ima ekipa različitog kvaliteta ali Vermezović još uvek ne želi da razmišlja o njima.

"Utakmica je igračima bila psihološki važna zbog činjenice da se mnogo pisalo o Šamroku i Slijemi, što ume da optereti. U revanšu ću imati priliku da razigram mlađe igrače, a ima i onih koji nisu igrali zajedno, pa možemo da uigramo linije. Ne bih o narednom rivalu, prvo želim da završimo posao sa Valetom, pa ćemo onda da pričamo" poručio je "Čika crni".

Strelac trećeg pogotka Stefan Šćepović ponosan je što su svi igrači uspeli da ispoštuju zahteve Vladimira Vermezovića čime su pokazali ozbiljan pristup što je rezultiralo ubedljivim trijumfom.

"Naravno da mi znači postignut gol, ali mnogo je važnije što smo postigli četiri. Od prvog minuta smo se ponašali kako je trebalo sa željom da obezbedimo miran revanš. Šef je tražio od nas da budemo ozbiljni i u tome smo uspeli u najvećem delu meča" istakao je Šćepović.

Partizan pre revanša sa Valetom očekuje pomenuti žreb u petak kada će se znati ko bi mogao da ukrsti koplja sa crno-belima u trećem kolu kvalifikacija za LŠ.

Ne propustite