Vermezović: "Očekujem ozbiljan i koncentrisan Partizan"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 23.07.2012.
14:04
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Govoreći na konferenciji za medije pred sutrašnji meč, trener Partizana se nada da su njegovi momci “dobro našpinovani” i očekuje prolaz u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Šampiona.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Utorak veče donosi revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Šampiona između Partizana i malteške Valete u koji crno-beli ulaze sa prednošću od 4:1 iz prvog duela.

Trener Vermezović, kako kaže uvek obazriv, poručuje da ne sme doći do opuštanja.

“U javnosti se stvorila slika da su Maltežani slab, neozbiljan rival, ali to svakako nije slučaj. Valeta uopšte nije naivna ekipa i ja moram da budem oprezan i obazriv pred sutrašnji meč.”, rekao je Vermezović.

Trener srpskog šampiona vidi da su njegovi igrači maksimalno koncentrisani, nada se da će tako biti i sutra na terenu.

“Vidim ozbiljnost i rešenost da se ostvari dobar rezultat. Deluje mi i iz izjava mojih igrača da su dobro našpinovani za revanš.”

“Igrači moraju da shvate da je naš cilj da u svaki meč ulazimo maksimalno ozbiljno i koncentrisano, bez obzira na rivala. Jedino tako možemo da ostvarimo zamišljeno, a plan nam je da ove sezone ostvarimo nešto veliko, da potvrdimo dominaciju u domaćem prvenstvu, ali i da se poažemo u Evropi.”, istakao je trener Partizana.

Na kraju, Vermezović je pozvao navijače da dođu na utakmicu, ali i zamolio da se korektno ponašaju.


"Mi smo pod uslovnom kaznom i Evropa to ne prašta. Mislim da treba da budemo izuzetno oprezni. Svaki inceident može da bude koban za nas. Mislim da nas navijači neće razočarati", rekao je Vermezović.

Da podsetimo, meč između Partizana i Valete na stadionu JNA počinje u 20.45.

Ne propustite