Veselinović za "Sportske": "Partizan ili Zvezda, cilj nam je pobeda"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 30.03.2013.
13:09
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac Jelen Superlige najavio je da će Hajduk u sutrašnjem duelu sa Partizanom pokušati da osvoji sva tri boda bez obzira na činjenicu što se radi o najkvalitetnijem timu u Srbiji.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Hajduka iz Kule u nedelju dočekuju Partizan na stadionu kraj Kišovog kanala u jednom od najinteresantnijih mečeva 20. kola JSL.

Kuljani su od početka prolećnog dela sezone nesavladani na svom terenu a najbolji strelac ekipe i Jelen Superlige veruje da se i protiv najboljeg može do povoljnog rezultata.

"U ekipi vlada dobra atmosfera kao i pred svaku utakmicu. Spremni smo da odigramo kvalitetno jer su nam bodovi preko potrebni. Istina je da nam je protivnik Partizan, najbolji tim u Srbiji, ali moramo tražiti bodove pošto se borimo za opstanak, kako protiv njih tako i na svakoj narednoj utakmici" kazao je Veselinović za "Sportske".

Hajdukova "devetka" do sada je nakupila deset golova pa Veselinović sa Ognjenom Mudrinskim deli lidersku poziciju na listi najboljih strelaca lige.

Sutra će ispred sebe Lazar imati odbranu i golmana koji nisu kapitulitrali od početka "proleća" ali to ne plaši napadača Hajduka. Iako ne želi da stavlja sebe u prvi plan priznaje da bi mu bilo drago da baš on bude prvi fudbaler koji će u nastavku sezone matirati šampiona.

"Očekujem da ću sutra dobro odigrati a ako ja budem strelac tim bolje. Najbitnije je da ekipa slavi i da se osvoje bodovi" skroman je Veselinović.

Ekipa sa severa Bačke bori se za opstanak u ligi a raspored joj nikako ne ide na ruku. Nakon duela sa Partizanom na red dolazi i Crvena zvezda kojoj se ide na noge. Imajući u vidu trenutno stanje u kome se nalazi klub iz Ljutice Bogdana, Veselinović je ubeđen da će meč na "Marakani" biti teži nego sutrašnji.

"Protiv Zvezde nas takođe očekuje veliko iskušenje. Imaju novog trenera, verovatno ih je on sad podigao, iako je na 'Marakani' teško stanje, ali će oni na svom terenu težiti da dobiju svaku utakmicu. To je još teži meč od sutrašnjeg ali mi ćemo bez opterećenja ući u tu utakmicu jer nas nakon toga čeka i duel sa Slobodom kod kuće" ističe napadač Hajduka i dodaje:

"Na nama je da damo svoj maksimum i da se izborimo za opstanak."

Hajduk i Partizan igraju svoj meč u nedelju sa početkom od 15 časova.

Ne propustite