Vešović: "Da 'Golubovi' ne polete"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.04.2013.
16:05
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Desni bek Crvene zvezde poručio je ekipi Spartaka iz Subotice da niko od njegovih saigrača nije zaboravio težak poraz iz jesenjeg dela sezone te da će crveno-beli svim snagama krenuti u revanš na "Marakani".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Euforija se tokom prethodne nedelje vratila na "Marakanu" ali je ovoga puta u pitanju ona pozitivna. Borba za titulu ponovo je postala realna ali je trener Sa Pintu poručio da neće dozvoliti igračima da se zanose i dozvole sebi opuštanje.

Naredni protivnik Crvene zvezde biće Spartak iz Subotice koji je crveno-bele zadužio u jesenjem delu sezone. Taj poraz fudbaleri Crvene zvezde nisu zaboravili pa Marko Vešović najavljuje revanš "Golubovima".

"Očekuјe nas teška utakmica i neugodan protivnik. Svi se sećaјu Subotice gde smo izgubili 3:0 i na nama јe da se revanširamo na pravi način. Znamo da će oni čekati neku našu grešku u defanzivi, ali mislim da smo maksimalno spremni da pružimo dobru partiјu" rekao јe Vešović.

Crnogorski internacionalac ustalio se na poziciji desnog beka a ekipa je od dolaska Sa Pintua uspela da ostane nesavladana na tri utakmice. Što se Marka Vešovića tiče, mreža Bobana Bajkovića ostaće mirna i protiv Spartaka.

"Istina јe, tri utakmice nismo primili gol i to nam sigurno znači. Svima nama. Mislim da deluјemo dobro, da smo kompaktniјi. Došlo јe do nekih promena, sada јe Mikić јe na štoperu uz Spaјu, Mlađa i јa na poziciјama beka, i mislim da smo sada uigraniјi. Trudimo se da držimo koncentraciјu svih 90 minuta i naјvažniјe nam јe da ekipa ne primi gol, a da li ćemo ga dati, veruјem hoćemo јer uvek igramo ofanzivno i napadamo tokom cele utakmice" zaključuje Vešović.

Duel 23. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Spartaka igra se u subotu, 13. aprila, sa početkom od 18 časova.

Ne propustite