Vojvodina - Na muci se poznaju junaci...

Autor: Miloš Marković
utorak 03.04.2012.
13:08
Izvor: Sportske.net

Meč protiv Partizana biće ogroman ispit za izabranike Dejana Vukićevića pred kojima je idealna prilika da konačno pokažu svoju pravu vrednost.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Stadion JNA će sutra u derbiju 22. kola biti poprište bitke između vodećeg tima šampionata i posrnule Vojvodine, tima koji nikako da potvrdi ambicije i kvalitet svog igračkog kadra.

Između dva rivala nema nikavih tajni, Partizan će napasti od prvog minuta, Vojvodina nema prava da se brani.

Vukićević na raspolaganju ima sve igrače osim rovitog Brankovića, ekipi je pridružen i mlađani Milan Spremo, talentovani igrač omladinskog pogona .

Meč protiv crno-belih će biti prava prilika da na površinu ispliva sav kvalitet novosadske ekipe.

Iako mnogi smatraju da duel sa crno-belima dolazi u najgorem mogućem trenutku po Vojvodinu, trener novosadskog tima smatra drugačije.

„Meč protiv Partizana dolazi u pravo vreme, u trenutku kada naši igrači moraju da pokažu svoju veličinu.“

„Očekuje nas meč za velike igrače, mi imamo šta da pokažemo protiv Partizana i nikako nećemo u meč ući inferiorno u odnosu na rivala. Želimo da se hrabro suprotstavimo crno-belima i jednim hrabrim pristupom igri potvrdimo kvalitet nakon velikih turbulencija koje su nas pratile u poslednje vreme.“, rekao je Vukićević.

Svestan da je pred nejgovom ekipom teška utakmica, Vukićević obećava maksimalno zalaganje i požrtvovanje sutra na stadionu JNA od 18.30.


Ne propustite