Voša rešena da napuni stadion Partizana

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.05.2013.
17:18
Izvor: Sportske.net

Uprava fudbalskog kluba Vojvodina odlučila je da i ovoga puta prevoz do Beograda i ulaz na stadion, na finalni meč nacionalnog Kupa, bude besplatan, pa se očekuje da tribine stadiona Partizana 8. maja budu ispunjene velikim brojem Novosađana.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Iako navijači "večitih" žale što njihovi ljubimci neće imati priliku da se bore za trofej u nacionalnom Kupu, ostatak fudbalske Srbije može da bude srećan što će neko drugi uspeti da se domogne pehara a da to nisu Crvena zvezda ili Partizan.

Fudbaleri Vojvodine i Jagodine zasluženo su se plasirali u finale nacionalnog Kupa koje će biti odigrano 8. maja na stadionu Partizana.

Iz Novog Sada ponovo stiže lepa vest za navijače Vojvodine kojima će biti obezbeđen besplatan prevoz do Beograda ali i ulaznice za duel sa Jagodinom koji će odlučivati o osvajaču trofeja.


Mesta na kojima se navijači Vojvodine mogu prijaviti kako bi 8. maja bili u svoj klub objavljena su na zvaničnom sajtu superligaša iz Novog Sada.

Poznato je i to da će najvatrenije pristalice Vojvodine biti smeštene za severnoj tribini stadiona u Humskoj a prema trenutnim procenama iz Novog Sada će krenuti više od 40 autobusa, a tu je i veliki broj navijača koji će put prestonice poći sopstvenim prevozom.

Ne propustite