'Voša' spustila zavesu na 2013.

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.12.2013.
19:20
Izvor: Sportske.net

U Fudbalskom centru "Vujadin Boškov" odražan je novogodišnji koktel superligaša iz Novog Sada kojim je zvanično spuštena zavesa na 2013. godinu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina spustio je danas zavesu na tešku i turbulentnu 2013. godinu koja je bila obeležena velikim gubicima.

U Fudbalskom centru "Vujadin Boškov" priređen je novogodišnji koktel kome su prisustvovali članovi uprave kluba, fudbaleri, zaposleni, veterani, bivši igrači, pripadnici medija i prijatelji kluba.

Okupljenima se obratio predsednik Vojvodine Milinko Jokić koji je uz rezime urađenog u 2013. poželeo sve najbolje u 2014. godini.

Godina na izmaku bila je jako teška za FK Vojvodina koji je ostao bez predsednika Ratka Butorovića koji je iznenada preminuo 8. juna.

Smrti predsednika Vojvodine prethodio je neuspeh u finalu nacionalnog Kupa Srbije a onda i težak prvi deo sezone u JSL obeležen posrtanjima pred "malim" klubovima.

U 2014. godini Vojvodina će proslaviti 100 godina od nastanka kluba uz nadu da će brojni problemi biti rešeni i da će klub nastaviti da bude najveći konkurent "večitima" u domaćoj ligi.

Ne propustite