Voša - Turskim taktom do prva tri boda (20.30)

Autor: Miloš Marković
nedelja 11.08.2013.
11:34
Izvor: Sportske.net

Nakon sjajnog rezultata u Bursi, fudbalski klub se okreće novi izazovima i startu domaćeg prvenstva.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Ekipa Vojvodine na početku nove sezone u Jelen Superligi na domaćem terenu dočekuje ekipu Donjeg Srema.

Pred trenerom Nikolićem je jasan zadatak - motivisati ekipu za nove izazove.

"Dolazimo iz utakmica u Evropi i apsolutno je neophodno da pronađemo novi motiv, da ga podignemo na najviši mogući nivo i da ovoj utakmici pristupimo kao da je kvalifikaciona. Ona i jeste za nas trenutno najvažnija i najveća, a put do prve pobede i tri boda biće nam mnogo lakši ako tribine „Karađorđa“ budu ispunjene do poslednjeg mesta. Mislim da su igrači Vojvodine svojim igrama to i zaslužili i ako tako bude, verujte da u našoj igri neće faliti ni jednog segmenta koji utiče na konačan pozitivan skor.", rekao je Marko Nikolić.

Trener novosadske ekipe ističe da Donji Srem zaslužuje isti respekt kao i Bursa.

"Počinjemo takmičenje u prvenstvu Srbije i to protiv tima i kluba koji ne zaslužuje ni malo manji respekt nego naši prethodni protivnici u Evropi. Za to postoji mnogo razloga, počevši od igračkog kvaliteta koji taj tim igra, motivisanog trenera koji je bivši igrač i trener Vojvodine pa do organizacije tog kluba koja je specifična ali daje rezultate u ovim našim srpskim okolnostima."
, dodao je on.

Nikolić ne želi da se Vojvodina 'sapliće' na 'malim utakmicama'.

"Jako je važno i u životu pa tako i u sportu posao započeti dobro. Imam dovoljno iskustva kao trener u „saplitanju“ na uslovno rečeno „malim“ utakmicama.
", zaključio je trener Vojvodine.

Inače, utakmica u Novom Sadu se igra u 20.30.

Ne propustite