Voždovčeve "Delije" žele 'skalp' Partizana

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.11.2013.
12:13
Izvor: Sportske.net

Uoči predstojećeg "beogradskog derbija" između Voždovca i Partizana bivši igrači Crvene zvezde Nenad Lalatović i Dejan Milovanović kazali su da se nadaju povoljnom rezultatu i svojevrsnom iznenađenju u meču sa crno-belima.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Fudbalere Partizana u nedelju očekuje teško gostovanje ekipi Voždovca koje je posle odluke Disciplinske komisije FSS, da se meč igra pred praznim tribinama, dobilo dodatnu težinu.

Na klupi Voždovca i u timu kluba iz ustoimene beogradske opštine nalaze se dvojica bivših fudbalera Crvene zvezde koji će imati poseban motiv u duelu sa šampionom Srbije.

Trener Voždovčana Nenad Lalatović u superlativu je govorio o predstojećem rivalu ali je izrazio nadu da njegov tim može da izvuče povoljan rezultat u okršaju sa Partizanom.

"Utakmice poput predstojeće sa Partizanom ne treba preterano komentarisati. Siguran sam da će svaki pojedinac ekipe Voždovca u nju ući sa 120 posto svojih mogućnosti" kazao je Lalatović i dodao,

"Iluzorno je pričati o Partizanu jer se radi o šestostrukom uzastopnom šampionu Srbije koji ima sjajan tim i apsolutni su favoriti u predstojećem meču. To ne znači da ćemo se mi unapred predati, naprotiv, pokušaćemo da im se suprotstavimo što je bolje moguće i da zabeležimo povoljan rezultat za nas" istakao je trener Voždovca.

Dejan Milovanović ima bogato iskustvo igranja protiv Partizana jer je nekada sa kapitenskom trakom na ruci predvodio fudbalere Zvezde u "večitim derbijima".

"Spremni dočekujemo utakmicu sa Partizanom i nadam se da svojim zalaganjem na terenu možemo da uspemo da iznenadimo protivnika" kazao je Milovanović.

On je tokom prvog dela sezone bio u sastavu ekipe koja je upravo Zvezdi "skinula skalp" na Vračaru a nema sumnje da će u nedelju imati duplo veći motiv da se to ponovi i u susretu sa Partizanom.

"Utakmice sa Crvenom zvezdom i Partizanom su slične i u njih se ulazi sa posebnim emocijama. Ipak, naše je da pokušamo da iznenadimo Partizan baš kao što smo i Crvenu zvezdu na Varčaru" poruka je Dejana Milovanovića.

Za Voždovac u tekućoj sezoni nastupa i Stefan Babović ali će zbog crvenog kartona na meču sa Radničkim iz Niša propustiti dva sledeća susreta.

Duel Voždovca i Partizana na programu je u nedelju od 13 časova a posle odluke Disciplinske komisije FSS moguće je da će meč biti odigran na stadionu Voždovca umesto na Vračaru.

Ne propustite