Vučinić: "Mi smo neustrašiva nacija"

Autor: Nikola Ćertić
nedelja 24.03.2013.
15:48
Izvor: Sportske.net

Napadač Juventusa, Crnogorac Mirko Vučinić je, u susret meču sa Engleskom u Podgorici u okviru kvalifikacija za SP u Brazilu naredne godine, izjavio da ne vidi tim Roja Hodžsona kao neku superiornu fudblasku silu.

vijesti.me
vijesti.me

Povezane vesti

Crnogorski napadač Mirko Vučinić tvrdi da bi bio veoma iznenađen, ukoliko bi se Englezi našli na čelu Grupe H, nakon meča u Podgorici sledećeg utorka.

"Možda su ljudi mislili, dok je grupa bila izjednačena, da treba da se plašimo Engleza, da treba da budemo zabrinuti zbog njihovih velikih imena."

"Ali mi se nikoga ne plašimo, mi smo neustrašivi kao nacija. Nisam iznenađen što smo na čelu grupe i jedino što bi me iznenadilo je to da ne ostanemo tu gde jesmo", izjavio je Vučinić.

Vučinić veruje da će njegov tim predvođen njime i Stevanom Jovetićem, uspeti da napravi puno problema improvizovanoj odbrani "Gordog Albiona", izbijajuću u prvi plan na utakmici i ostavljajući u senci igrače Engleske, poput Vejna Runija, koji je na prošlom meču ove dve selekcije dobio crveni karton zbog nesportskog ponašanja.

Ne propustite