Vujošević hvali igrače i navijače, od novog pleja još ništa...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.11.2013.
21:49
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana na najbolji način su reagovali posle poraza od Crvene zvezde i Barselone u proteklih nedelju dana, a u iščekivanju ključnog duela u borbi za Top 16 protiv francuskog Nantera.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Crno-beli su u derbiju devetog kola ABA lige savladali Radnički u Kragujevcu, i to znatno lakše nego što se očekivalo, pa trener Duško Vujošević ima razloga za optimizam kad je u pitanju povratak u formu njegovih igrača.

''Čestitam svojim igračima na velikoj borbenosti i prikazanom kvalitetu. Zna se koliko je teško igrati u Kragujevcu. Dolazili smo ovde i u boljem stanju. Izgubili smo u Moskvi sa velikom razlikom, pa smo ostali bez plejmejkera, potom su usledili porazi od Zvezde i Barselone, pa je bila potrebna reakcija. Igrači su pokazali karakter i na tome im čestitam. Zahvaljujem se posebno grupi navijača koja nas uvek podrži kada dođemo u Kragujevac'', izjavio je Vujošević.

Novinare je posle meča interesovala i situacija oko angažovanja novog plejmejkera koji bi zamenio povređenog Lea Vestermana u nastavku sezone. Ipak, Vujošević nije optimista da će novi plej stići do meča sa Nanterom.

''Teško će se to dogoditi do Nantera, zaista...'', dodao je trener Partizana.

Ne propustite