Vujošević o Evrobasketu: ''Zamislite da igra Jugoslavija...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.09.2017.
18:51
Izvor: Sportske.net, oslobodjenje.ba

Kako bi danas izgledala ta ekipa da nije bilo krvavog raspada zemlje?

Screenshot/YouTube/Sportify Tv
Screenshot/YouTube/Sportify Tv

Povezane vesti

Duško Vujošević je odavno poznat kao veliki jugonostalgičar, to često ističe, a to se vidi i iz njegovog najnovijeg intervjua koji je dao za sarajevsko ''Oslobođenje''.

U opširnom intervjuu dotakao se brojnih aktuelnih tema, a ovde smo izdvojili njegov komentar o učinku reprezentacija iz regiona na Evropskom prven stvu koje ulazi u samu završnicu.

''Kada su u pitanju ekipe iz regiona, zaslužuju veliku pohvalu i mi koji malo duže pratimo košarku ne možemo da ne pomislimo koliko bi ustvari reprezentacija Jugoslavije bila dominantna, da nastupa u tom sastavu i da je ta zemlja ostala cela'', poručio je, između ostalog, Duško Vujošević.

Ovim komentarom, popularni Dule nas je naveo na tu kombinatoriku. Čak i bez brojnih povređenih ili sprečenih superzvezda, poput Teodosića, ili Jokića, neka ''ex-Yu'' selekcija bi zaista izgledala premoćno.

Zamislite u istom timu Bogdana i Bojana Bogdanovića, Luku Dončića, Stefana Jovića, Gorana Dragića, Bobana Marjanovića...

Španci definitivno ''ne bi mirno spavali''.

Ne propustite

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 12.09.2017
23:19

Mislim da njega bas boli sto nije selektor Srbije, neko ko pljuje po srbima i konstantno cini da se zaostrava situacija izmedju najjacih klubova u srbiji ko krivi srbe za sve nedace u poslednjih 30 godina , predsednik jugoslovenskog sportskog drusta NEMA PRAVA DA GUKNE BRE! Nestani nesrecni covece.

avatar
mercedes
Wednesday, 13.09.2017
00:19

Covek koji mrzi Srbiju, trenirao jedan klub koji se samo vodi po papirima u Srbiji a u stvari nije iz Srbije, covek koji je najuren iz CSKA kao najgori trener u istoriji, koji lupa gluposti, koji procita Gorski Vijenac pre svake emisije da bi koristio filozofske termine da bi covek pomislio da mu curi pamet niz bradu, covek koji je davio igrace i kaznjavao, covek koji je gepekovao sudije, pogledajte mu samo facu, sta reci? I na kraju je tuzio taj propali klub, a oni ga vole i dalje! A da, ipak su Srbi krivi za sve, to je njegova izjava.

avatar
AC REVOLTIZAN
Thursday, 14.09.2017
08:37

Ne opravdavam ga, jedini sam koji ga je ovde napao od navijaca Partizana- ako mi ne verujes, pronadji tu vest, a i sad sam napisao da je pogresio iako vama nije strano da nesto pogresno shvatite i protumacite.

avatar
Marko Petrovic
Tuesday, 12.09.2017
20:14

Ja koji malo duže pratim ne mogu a da ne pomislim kakva bi bila reprezentacija Rimskog carstva. Ali krvavi sukobi učinili su svoje.

avatar
mercedes
Tuesday, 12.09.2017
20:03

Ovo je onaj sto je rekao da su Srbi IPAK za sve krivi.

avatar
AC REVOLTIZAN
Wednesday, 13.09.2017
13:42

Nije mu trebalo da tako prica na tu temu, ali IPAK nije rekao krivi vec odgovorni, a to nije bas isto. Mnogo opasnije od njegovih izjava je ono sto rade ljudi koji su na vlasti, zar ne?

avatar
AC REVOLTIZAN
Thursday, 14.09.2017
11:58
avatar
mercedes
Thursday, 14.09.2017
10:09

Ima istine u tome. ALI! Srbi nisu ni krivi ni odgovorni! Pojedinci mozda jesu, ali sa svih strana. A kolektivnu odgovornost ne priznajem. To fakticki znaci da je kriv i onaj ko se u tom trenutku nije ni rodio.

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 13.09.2017
22:24

Pa jel ga opravdavas jer je rekao da smo odgovorni ? To samo znaci da je on glup ako je bio u stanju da kaze tako nesto. Svi znamo kolko se Srbija pita na globalnom novou.

avatar
3x3
Tuesday, 12.09.2017
19:23

Ovo se previse potencira sta bi bilo kad bi bilo i u fudbalu. Ovde nam niko od navedenih ni ne treba, samo da su nama svi zdravi i da se odazovu realno. Fudbal je vec neka druga prica.