Vukićević: ''Navijači, izvinite'', Vojičić: ''Zaprepašćen sam kako smo dobro odigrali''

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.04.2012.
19:06
Izvor: Sportske.net

Trener Vojvodine preuzeo odgovornost za eliminaciju Novosađana u polufinalu Kupa i uputio javno izvinjenje navijačima. Njegov kolega sa klupe Borca priznao da je i sam iznenađen igrom svog tima i plasmanom u finale.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Dejan Vukićević smatra sebe najodgovornijim za novi neuspeh Vojvodine, najveći ove sezone posle eliminacije od Vaduza u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

''Šteta, imali smo veliku želju... Osećam se najodgovornijim, predsednik nije zaslužio ova skandiranja sa tribina.

Teško je sada pričati o prvenstvu, žao mi je, izvinjavam se svima onima kojima je Vojvodina u srcu. Znam njihova očekivanja, Vojvodina sto godina nije osvojila Kupa, ove godine smo bili blizu, očekivali smo to, ali nažalost nismo uspeli'', konstatovao je Vukićević.

Slavko Vojičić bio je oduševljen igrom svog tima i istorijskim uspehom Borca.

''Istorijska pobeda, prosto sam zaprepašćen kako su moji igrači odigrali večeras. Zaista nisam očekivao ovo, Vojvodina je dobro odigrala, srećom nisu postigli gol. Izdržali smo pritisak. Mislim da je utakmica bila kvalitetna, ova pobeda ulazi u anale, ali i dalje nam ostaju proiblemi u prvenstvu, treba sada psihološki pripremiti ekipu na pravi način'', istakao je Vojičić.

Slično razmišlja i junak meča Filip Knežević.

''Svaka utakmica nam je baražna ovog proleća, zaslužili smo taj plasman u filale. Istorijski trijumf, umorni smo svi, ali već za dva dana nas očekuju nova iskušenja u prvenstvu'', dodao je Knežević.


Ne propustite