Vukićević: "Strpljenja, molim"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.03.2012.
21:40
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbalerima Vojvodine od početka prolećnog dela šampionata ne ide onako kako bi svi koji vole ovaj tim želeli. To, ipak, nije razlog da se Vojvodina kritikama "minira", smatra strateg Novosađana Dejan Vukićević.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Činjenica je da ekipa iz Novog Sada ne blista u Superligi a poslednji poraz od OFK Beograda poslužio je svima koji sumnjaju u tim Vojvodine da "ospu paljbu" po igračima i treneru.

Crnogorac na klupi Novosađana ne dozvoljava da se nipodaštava uloženi napor svih koji žele najbolje klubu. Trenutnu slabu formu Vukićević pravda konceptom koji podrazumeva mlade igrače u ekipi a za tako nešto neophodno je strpljenje.

"Napravila se neka hajka na nas, a igramo po planu i svakako da imamo odgovornost da ostvarimo cilj. Mladi su na delu, ali potrebno je Mitoševića, Stevanovića, Poletanovića, Škuletića, Kordića čuvati strpljenjem i “sačekati ih”. Nastić, Spremo, Kosović su tu i po potencijalu zaslužuju prvi tim, ali čekamo momenat da sve te stvari uklopimo" rekao je Vukićević.

Sa druge strane, šef struke Vojvodine veruje da se ekipa i dalje nalazi na putu koji je pre početka sezone zacrtan i da, samim tim, nema razloga da se iko plaši za budućnost Vojvodine.

"Pogled sa strane donosi jednu, a iznutra, sasvim drugu priču jer smo treći na tabeli, idemo ka finalu kupa Srbije i forsiramo mlade igrače" istakao je Vukićević.

Vojvodina će narednog vikenda ugostiti Jagodinu na "Karađorđu" a danas je stigla potvrda da Abubakar, najverovatnije, neće biti u sastavu zbog povrede.

Ne propustite