Vukovi pod reflektorima napadaju Ratnike

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.05.2012.
12:39
Izvor: Sportske.net, saaf.rs

U okviru 4. kola "Sportsklub Superlige" sastaju se dve ekipe koje se nalaze na različitim stranama tabele. Vodeći Vukovi sa Ade ubedljivo drže prvu poziciju dok će njihovi protivnici u petak biti poslednjeplasirani Ratnici iz Čačka.

saaf.rs
saaf.rs

Povezane vesti

Ono što je posebno interesantno pred ovaj meč jeste podatak da je susret zakazan za petak uveče što znači da će se igrati pod svetlima reflektora. Primarno je meč bio zakazan za nedelju ali su Vukovi izašli u susret Čačanima da se meč odigra ranije.

Jedini termin koji je bio na raspolaganju ekipi sa Ade jeste petak uveče pa će dve ekipe imati priliku da se dokažu u prijatnom večernjem ambijentu.

Favoriti su svakako lideri na tabeli ali iz "čopora" sa Ade najavljuju opreznu igru bez potcenjivanja protivnika.

"Znamo da nosimo ulogu favorita protiv Čačana, ali se sigurno zbog toga nećemo opustiti. Mislim das mo u velikoj prednosti, jer igramo na našem terenu, na našoj Adi Ciganliji. Takođe, igra se i pod reflektorima, na koje smo navikli u odnosu na druge ekipe koje moraju da se prilagođavaju tim uslovima igranja. Očekuje nas jedno lepo veče fudbala" rekao je kvoterbek Vukova, Igor Nikolovski.

Vukovi su pomalo neprimetno prethodnog vikenda pojačali svoje redove igračem koji je već branio boje te ekipe.

Reč je o Entoniju Stabsu koji je prošle sezone u defanzivi odradio odličan posao u odlučujućim mečevima sa Kragujevčanima i budimpeštanskim Vukovima.

Ne propustite