Zabija se konačno "opametio"...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 27.08.2012.
10:53
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Libijski napadač se pokajao, želi da ostane u klubu, pruži svoj makisimum i opravda poverenje koje su mu, uprkos svemu, pružili trener Vermezović i direktor Tumbaković.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon što ga je Vladimir Vermezović javno opomenuo, Mohamed Zabija se naizgled konačno opametio.

U razgovoru za „Sportski Žurnal“, libijski napadač i fudbaler na koga su crno-beli do ovog leta dugo čekali, i pored svih problema, želi da ostane u Partizanu i opravda poverenje čelnih ljudi Partizana.

Brojnih je problema Partizan imao u poslednje vreme sa Libijcem.

Fudbaler koji očigledno, kako kaže trener Vermezović, nije navikao na žestok rad i disciplinu, pravio je razne nestašluke, kasnio na treninge, svađao se sa saigračima, te na kraju i zatražio da ode iz kluba.

Vermezović mu je poručio da se uozbilji, da reši šta želi, Zabija tvrdi da je shvatio svoje greške i da je spreman da ih ispravi.

„Shvatio sam koliko i gde sam grešio, spreman sam da se suočim sa posledicama. Kriv sam, prihvatiću bilo kakvu odluku kluba. U životu sam prolazio kroz mnogo teže i životne i fudbalske nevolje od ovih, tako da ću i ove prevazići.“, uverava Libijac i poručuje da ne želi da napusti Humsku i pored problema i incidenata.

„Nostalgija je prisutna, ali nemam gde da se vratim. Prenaglio sam , pogrešio sam što sam probleme pokušao da rešim eventualnim odlaskom. Nisam smeo da dozvolim da se moji problemi odraze na postupke.“

„Uzvratiću svim divnim ljudima u Partizanu na gestovima podrške.“, istakao je Mohamed Zabija.


Ne propustite