Zašto kriviti trenera, kad je uprava grešila?

Autor: Beta Beta
četvrtak 10.10.2013.
18:56
Izvor: Sportske.net, Beta

Manje-više u tom stilu je novi potpredsednik Partizana Ratomir Babić objasnio zbog čega se na sednici Upravnog odbora kluba nije razgovaralo o poverenju treneru Vuku Rašoviću, posle rane eliminacije iz Evrope i slabih igara i na domaćoj sceni.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako smo već objavili, Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan imenovao je na današnjoj sednici svoje članove Ratomira Babića i Duška Jovanovića za nove potpredsednike kluba, umesto Branka Ružića, novog ministra u Vladi Srbije.

Ratomir Babić je posle sednice otkrio i da nije imao želju da dođe na pomenutu funkciju, ali...

"Ja nisam bio za to da budem potpredsednik, ali su me ubedili", rekao je Babić.

On je kao primer naveo pisanje medija da je Partizan prodao Marka Šćepovića za 3,6 miliona evra, a dobio samo 600 hiljada.

Babić je kazao da će fudbalski klub sledeće nedelje sa Sportskim društvom uložiti žalbu na presudu Višeg suda kojom je stadion Partizana proglašen za vlasništvo Vojske Srbije.

Babić je novinarima rekao da se nije razgovaralo o sudbini trenera Vuka Rašovića i ocenio da je uprava kriva za loše rezultate u Evropi.

"Ne, zašto bismo pričali o tome? Mi smo kao uprava pogrešili, jer smo kasnili sa pojačanjima tokom leta, i to je razlog neuspeha u Evropi", napomenuo je Babić.

Posle svega ostaje nejasno, ako je uprava već prepoznala svoje greške, zašto niko nije preuzeo odgovoprnost za njih. Umesto toga, svedoci smo Babićevog unapređenja na potpredsedničku funkciju...

Ne propustite