Zastrašujuća poruka navijača Mačve!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.04.2013.
17:13
Izvor: Sportske.net, Beta

Grupa navijača Mačve poslala je morbidnu poruku igračima i upravi ove ekipe, pošto je na stadionu iskopala rupu koja simbolizuje grob, uz poruku ''Ili Druga liga, ili ovo''. Gotovo isti scenario viđen pre godinu dana u Nišu, na ''Čairu''.

fkmacva.com
fkmacva.com

Povezane vesti

Navijači fudbalskog kluba Mačva zapretili su danas upravi i igračima da žele u viši rang takmičenja tako što su na sredini terena stadiona u Šapcu iskopali grobno mesto i postavili krst.

Na krstu je pisalo: "Druga liga ili ovo", a u potpisu stajalo "Šapčani".

Šabački klub u Srpskoj ligi zapad trenutno zauzima drugo mesto od 16 klubova s dva boda manje od vodeće Sloge iz Petrovca na Mlavi.

Prema rečima sekretara kluba Zorana Jovanovića, poruka nije poslata na pravu adresu, jer i uprava pokušava da pošalje sličnu poruku Fudbalskom savezu Srbije.

"Mi godinama pokušavamo da prođemo u viši rang takmičenja, uvek smo među prve tri ekipe, ali u finišu prvenstva dešava se svašta. Nažalost, to je pogubno za Mačvu koja igra pošten fudbal i godinama u poslednje dve utakmice gubimo mesto u višem rangu. Skretali smo pažnju na probleme u ovom rangu, ali očigledno nikome nije stalo da ih reši", rekao je Jovanović za agenciju Beta.

Grobno mesto je bilo dugačko dva, široko jedan metar, a dubina ašov i po, tako da su radnici na održavanju brzo sanirali teren.

U policiji je navedeno da će vrlo brzo naći počinioca, budući da je krst kupljen u prodavnici.

Podsetimo, nešto slično su pre godinu dana uradili i pojedini navijači niškog Radničkog na ''Čairu'', uz poruku ''Ili Superliga, ili ovo...''

Ne propustite