Zvezda - Martinović operisan

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.11.2013.
17:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Za iskusnog štopera Crvene zvezde Novaka Martinovića ova polusezona je praktično završena. On je u petak operisan zbog problema sa preponama, pa očekuje da će u drugi deo sezone ući potpuno spreman.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U finiš borbe za jesenju titulu, Crvena zvezda će ući bez Novaka Martinovića, iskusnog štopera koji već izvesno vreme ima problema sa povredom prepona.

Problemi su počeli od utakmice sa Čukaričkim, posle čega su usledile terapije, koje, međutim, nisu donele očekivani rezultat, pa je odlučeno da Martinović bude podvrgnut hirurškom zahvatu.

Operacija je obavljena u petak, a Martinović će već za sedam do deset dana početi sa laganim treninzima.

On je svestan da je jesenji deo sezone za njega okončan, ali veruje da će na proleće Zvezda moći da se pouzda u njega i da će se konačno pokazati kao pravo pojačanje.

''Danas sam prvi put posle operacije stao na noge, a već za desetak dana očekujem da počnem lagano da trčim. Nažalost, vrlo, vrlo verovatno da je za mene ova polusezona završena, ali za prolećni deo sezone ću biti maksimalno fizički spreman. Očekujem da na proleće budemo mnogo konstantniji i da ćemo kao ekipa delovati mnogo bolje'', poručio je Martinović, a prenosi zvanični klupski sajt.




Ne propustite