Zvezda - Motiv ''do neba'' za Evroligu

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.04.2013.
17:46
Izvor: Sportske.net, Beta

Iako su u poslednje vreme u lošoj formi, košarkaši Crvene zvezde veruju da će u Laktašima, kada se odlučuje o putnicima u Evroligu, ali i trofeju u regionalnom takmičenju, pokazati svoje pravo lice.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Na taj način razmišlja i trener Dejan Radonjić, koji je na klupi crveno-belih debitovao porazom u Valjevu od Metalca, ali tek će u narednih par dana biti na pravim iskušenjima.

Rival Zvezdi u polufinalu je ekipe kragujevačkog Radničkog, koja je u još lošijoj seriji, pa Radonjić smatra da uz ogroman motiv i želju u njegovoj ekipi, Beograđani mogu do pobede i plasmana u finale.

Dejan Radonjić je 15. aprila preuzeo ekipu od Vlade Vukoičića, dodao je i da njegova ekipa nije u idealnoj situaciji, ali da će pokušati dobro da odigra.

"Svestan sam da nismo u idealnoj situaciji, ali jako smo motivisani, želimo da odigramo dobro, pobedimo ih, uđemo u finale i plasiramo se u Evroligu. Poštujemo Radnički, ali bez obzira na to, želimo da odigramo dobar meč, budemo zadovoljni i odemo korak dalje", rekao je Radonjić.

Duel Crvene zvezde i Radničkog počinje u četvrtak od 17 časova i to će biti premijerna utakmica na ovogodišnjem završnom turniru u Laktašima.

Ne propustite