Zvezda: "Oprez, nema kockanja"

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 29.03.2012.
09:03
Izvor: Sportske.net

Crveno - beli misle samo na Hajduk svesni da bi jedan kiks značajno ugasio nadu rođenu u uvodnim mečevima proleća. Kuljani bude loša sećanja.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Za Crvenu zvezdu sledi meč sa Kuljanima, pre teškog gostovanja u Kragujevcu.

Na prvi pogled ne baš težak meč, ali se u Zvezdi ne zavaravaju.

"U svakoj utakmici pristup je isti, mi nismo ništa osvojili, niti nešto veliko uradili", ponavlja reči svog trenera Miloš Dimitrijević.

On je "Sportskom žurnalu" rekao da nema smisla razmišljati o eventualnim kiksevima Partizana, ako njegov tim ne nastavi sa pobedama.

Sa tim se slažu i ostali igrači, stiče se utisak da je Zvezda okrenuta sebi u ovom trenutku, a nadaju se da se neke stvari iz prošlosti protiv Kuljana neće ponoviti.

Naime, crveno - beli su umeli da se okliznu protiv Hajduka, ne samo u gostima.

Dobili su poslednja dva meča, ali pre toga, od osam utakmica za tri i po godine, Zvezda je Hajduk dobila samo u tri susreta. Čini se da ne postoji ekipa, računajući manje klubove, koja je fatalnija za crveno - bele.

Hajduk je recimo od pet poslednjih gostovanja na "Marakani", uspeo dva puta da ostane neporažen, što je podatak kojim retko koji tim iz Srbije može da se pohvali.

"Tradicija govori da su nam oni uvek problem, ali uveren sam da ćemo ponoviti dobru partiju pred svojim navijačima", poručuje sa stranica "Sporta" golman Bajković.

Dobra vest za navijače je da su se Milivojević i Maksimović oporavili od bolesti i biće u kombinaciji za tim, a izostaje suspendovani Evandro, kao i povređeni kapiten Mikić.

Ne propustite