Zvezdina naplata il' đavolja "rabota"? (16:00)

Autor: Boris Jovanović
nedelja 16.09.2012.
14:18
Izvor: Sportske.net

Radnički je zadužio Zvezdu prošle sezone, crveno - bele čekaju iskušenja u Kragujevcu na jednom od najtežih gostovanja u ligi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezda je dva puta remizirala sa Radničkim prošle sezone, na "Marakani" je počeo jesenji hod po mukama kada je Živadinović šokirao favorita golom u nadoknadi vremena.

Prošlog proleća u Kragujevcu Radnički se bez većih problema odbranio, tada je bilo jasno da je Zvezda potpisala kapitulaciju u borbi za titulu.

"To nam daje još veći motiv", rekao je Luka Milunović pred meč.

"Radnički ima kvalitet, ali mi moramo da nađemo put do pobede. Nametnućemo naš stil igre", prenosi "Sportski žurnal", reči ovog fudbalera.

On bi trebalo da bude u timu, a kako stvari stoje, Sale Janković će izvesti izuzetno ofanzivan sastav i napasti "tvrđavu Čika Dača".

Meč bi trebalo da počnu Milunović, Lazović, Kasalica i Mudrinski, gledajući tim može se reći da će Zvezda igrati praktično u formaciji 4 - 2 - 4.

To puno neće impresionirati Radnički koji se uzda u svoj teren.

"Ovo je vreme za prvu pobedu", glasan je novajlija Pejčić, ali se stiče utisak da u Kragujevcu ne bi imali ništa protiv da i četvrti meč zaredom odigraju nerešeno.

"Zvezda je velikan, ali mi ćemo pružiti maksimum. Neću o rezultatu, već o pristupu. Ako on bude na nivou koji želimo, mislim da imamo dobre šanse da napravimo pozitivan rezultat", uvek je odmeren iskusni trener Slavko Kuzeljević.

Zvezda će voditi računa o Darku Spaleviću svom nekadašnjeg igraču koji još čeka gol u novoj sezoni, nakon što je prošle prigrabio krunu kralja strelaca. Dvojica iskusnih igrača u špicu Spalević i povratnik iz Rusije Sikimić, uz takođe prekaljene Mutavdžića, Pejčića, Otaševića, Tintora, Radosavljevića čine Radnički rivalom za respekt.

Ovaj iskusni tim još nema pobedu u novoj sezoni, ali je poražen samo na startu na Banjici. Kod kuće, u poslednje tri godine izgubili su jedino od Partizana.

Na tribinama se inače očekuje oko 10 000 gledalaca, kapacitet je smanjen, istočna tribina van funkcije, na severu će biti smešteni Zvezdini navijači...

Duel u Kragujevcu, derbi 5. kola igra se od 16 časova, prenos je na Areni sport, tekstualni prenos možete pratiti na ovim stranama.

Ne propustite