Zvezdina prednost kolektiv i brzina, Partizanova - Saša Ilić?

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.05.2013.
13:29
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

To je utisak defanzivca Crvene zvezde Nikole Mikića, koji smatra da će Zvezda napraviti veliki korak ka trijumfu u derbiju ukoliko zaustavi kapitena i glavnog kreatora igre crno-belih.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde neumorno se spremaju za derbi, sprovodeći taktičke zamisli trenera Rikarda Sa Pintua.

Procenjujući šanse svog tima u Humskoj, iskusni defanzivac Nikola Mikić ne krije šta vidi kao prednost Crvene zvezde, ali i koga se najviše pribojava u redovima Partizana.

''Naša snaga je kolektiv iz koga se uvek izdvoji i neki pojedinac koji rešava mečeve u našu korist. Takođe, našu prednost vidim i u brzim napadačima koje imamo, dok nama najveća opasnost preti od Saše Ilića. Na njega moramo posebno da obratimo pažnju i da mu ne dozvolimo da razigra ostatak njihovog tima'', smatra Mikić.

Mladi štoper Uroš Spajić ističe da je Zvezda u prethodnih osam mečeva u kojima je upisala osam trijumfa, stekla veliko samopouzdanje i da će joj to takođe biti prednost u duelu sa crno-belima.

''Svesni smo šta nam donosi pobeda u narednom susretu i jedva čekamo subotu. Verujem da se nećemo zaustaviti na osam uzastopnih pobeda, već da ćemo ostvariti i deveti trijumf u nizu koji bi nam omogućio da izbijemo na prvo mesto na tabeli dva kola pre kraja'', konstatuje Spajić.

Ne propustite