KRAJ PRELAZNOG ROKA -Svi transferi na jednom mestu!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 01.02.2022.
00:23
Izvor: Sportske.net

Danas se završava prelazni rok.

Povezane vesti

Zimski prelazni rok je i zvanično završen! Na  Sportske.net ste svakodnevno mogli da pratite najnovije spekulacije i transfere koji su se događali širom sveta. 

Trudili smo se da pružamo što relevantnije informacije i da one što pre ugledaju svetlost dana. Do sledećeg viđenja!

00:14 Transfer Fabija Karvalja u Liverpul je u velikoj opasnosti. Timovi nisu stigli da završe neophodno papirologiju, dok je fudbaler prošao medicinski prelged uspešno... Ipak, njegova želja da radi sa Jirgenom Klopom je velika i on će verovatno doći na "Enfild" kao slobodan igrač.

00:00 Neviđen rasplet, Obamejang će biti najveća bomba... 1. februara! Evo šta se čeka!

23:50 Bordo je doveo talentovanog bosanskohercegovačkog fudbalera Anela Ahmedhodžića koji stiže na pozajmicu do kraja sezone iz Malmea uz obavezan otkup ugovora na leto.

23:48 Njukasl je promovisao i peto pojačanje ove zime! Den Brn je stigao iz Brajtona i potpisao ugovor na dve i po godine. Plaćen je "tričavih" 15 miliona funti.

23:35 Kristal Palas je dogovorio trajni transfer napadača Žan-Filipa Matete do 2024. godine. On je do prvi deo sezone proveo na pozajmici iz Majnca, međutim, zadovoljio je Vijerine standarde i ostaće na "Selhrst parku".

23:24 Olimpik Lion je saopštio da je sporazumno raskinuo ugovor sa alžirskim napadačem Islamom Slimanijem koji je 2018. godine stigao na "Grupama stadion" kao slobodan igrač iz Lestera i potpisao saradnju do leta 2022. On će pojačati lisabonski Sporting.

23:10 Atletiko Madrid je angažovao levog beka Reinilda Mandavu iz Lila s kojim je potpisan ugovor do 2026. godine.

22:55 Liverpul je dogovorio transfer talentovanog ofanzivnog veziste Fulama Fabija Karvalja (19). Prvobitno su nudili pet miliona, pa podigli na sedam, ali su morali da se nađu na 10 iako mladom Englezu ugovor ističe na kraju sezone. Sada se nadaju da će uspeti da kompletiraju transfer i medicinski pregled do isteka prelaznog roka.

22:30 Fabricio Romano je potvrdio - Dele Ali je definitivno Evertonov, ali ne i Luka Jović. 

22:15 Liverpul i Fulam i dalje pregovaraju oko transfera Fabija Karvalja...

22:00 Arsenal očajnički pokušava da dovede napadača, ali nijedno ime se ne pominje u medijima. Za to vreme, potvrđen je transfer izvesnog defanzivca Astona Krastija iz Kolorado Rapidsa, u kom će nastaviti da igra do leta...

21:50 "Sportske.net" saznaju - Ništa od Zvezdinog pojačanja!

21:30 Propao transfer Kabića - Voša ostala bez najvećeg prihoda u istoriji

21:00  Obamejang je priča i transfer dana, Dembele stavio tačku, KRAJ!

20:10 Glupost ili senzacija - Ako ne dođe Obamejang, Barsa dovodi gol mašinu iz - Čempionšipa?! Znate ga?

19:56 Doni Van de Bek zvanično je novi fudbaler Evertona! O detaljima transfera čitajte OVDE.

19:00 - Arsenal kao i PSŽ, zatvorio sva vrata Barsi, ali neko stiže na "Kamp nou"!

18:40 - Brajan Hil je i zvanično Valensijin, igraće na pozajmici iz Totenehema do kraja sezone.

18:20 - Partizan ekspresno pronašao zamenu za Pantića - Još jedan povratnik!

18:00 - Goran Pandev ima novi klub, ostaje u Italiji

17:30 - Totenhem je potvrdio, Kuluševski i Bentakur su zajedno stigli iz Juventusa.

17:20 - Džesi Lingard saopštio Rangniku svoju odluku!

17:15 - Čelsi i Barsa sada pregovaraju, u igri luda trampa, hoće li imati vremena?

16:50 - Juve se rešio još jednog preskupog igrača i sjajno radi u ovom roku.

16:40 - Doni van de Bek + Dele Ali!

16:30 - Lion je potvrdio da se Ndombele vratio u taj klub, na pozajmicu do kraja sezone.

16:20 - Pucaju bombe na Marakani, stiže i pojačanje iz La Lige!

16:10 - PSŽ provocira Barsu, ovo je nova ponuda za Dembelea...

15:55 - Dembele je stigao iz Pariza u Barselonu. Zaintesovani novinari su ga pitali hoće li ostati. Pogledajte njegov odgovor.

15:44 - Zimska pijaca je zatvorena za milanske klubove.

15:40 - Frenk Lampard je i zvanično novi menadžer Evertona.

15:23 - Sve manje opcija za Dembelea pošto je i Arsenal obio mogućnost da ga dovede. Dok se čeka rasplet oko Obamejanga, Barselona je registrovala Adamu Traorea.

14:35 - Gotovo! Aron Remzi će zvanično do kraja sezone igrati na pozajmici iz Juventusa u Glazgov Rendžersu. Kakav dan za škotski fudbal!

14:06 - Tangaj Ndombele će do kraja sezone igrati na pozajmici iz Totenhema u Lionu, koji će na kraju sezone imati opciju da ga kupi za neverovatnih 65 miliona evra.

13:58 - Pisali smo da će Luka Jović ostati u Real Madridu do kraja sezone, a liverpulski mediji su danas preneli informaciju da je Everton razmatrao mogućnost da ga dovede, međutim do kraja dana će se okrenuti drugim raspoloživim opcijama.

13:55 - Natanijel Filips će najverovatnije igrati do kraja sezone na pozajmici iz Liverpula u Bornmautu. Dva kluba su postigla dogovor, očekuje se realizacija do kraja dana.

13:48 - Pjer-Emerik Obamejang sleteo u Barselonu na završne pregovore sa katalonskim klubom. A zašto ovaj transfer budi uspemene na odnose dva kluba pročitajte nešto više na našem portalu.

13:00 - Juventus se već oprašta od Remzija.

12:57 - Erik Pulgar stiže na pozajmicu do kraja sezone iz Fjorentine u Galatasaraj.

12:54 - Pjer-Emerik Obamejang je upravo sleteo u Barselonu na pregovore sa katalonskim klubom. Pisali smo tokom vikenda da je nekadašnji kapiten Arsenala u fokusu na "Kamp Nou, a do kraja dana će biti jasno da li će se transfer i realizovati.

12:32 - Tek je prošlo podne, a poslednji dan prelaznog roka je sve zanimljiviji. Aron Remzi će po svemu sudeći u Rendžers, Doni van de Bek stiže u Everton, Nemanja Motika u Crvenu zvezdu, a Kilijan Mbape u Real Madrid. Opširnije čitajte na našem portalu.

11:42 - Hulijan Alvarez će danas postati fudbaler Mančester sitija.

11:39 - Zimska pijaca je zatovrena za Real Madrid. Do kraja dana neće biti ni dolazaka niti odlazaka sa "Santjago Bernabeua". To znači da će Luka Jović i prolećni deo sezone igrati u kraljevskom klubu.

11:12 - Ništa od najvećeg transfera u zimskom prelaznom roku! Usman Dembele, prema pisanju Parizijena, neće ove zime preći u PSŽ, koji će izvesno da pokuša da ga dovede na leto.

11:07 - Dejan Kuluševski je prošao lekarske preglede u Totenhemu i uskoro će zvanično biti predstavljen u Londonu, a za njim i Rodrigo Bentantkur, koji trajno stiže iz Juventusa.

10:59 - Brajan Hil će do kraja sezone provesti na pozajmici u Valensiji iz Totenhema, ali bez opcije kupovine tako da će se na leto vratiti u London.

10:50 - Everton će pobediti Kristal Palas u trci za Donija van de Beka. Holanđanin je na lekarskim pregledima u Liverpulu i do kraja dana će sasvim izvesno stići na Gudison na pozajmicu iz Mančester junajteda.

10:45 - Aleksandar Kolarov će po svemu sudeći u utorak završiti karijeru, aInter je dogovorio prelazak Đanluke Skamake na leto. Pisali smo u petak da je napadaču Sasuola Inter bio glavna opcija, pa će Borusija iz Dortmunda morati da se okrene drugim opcijama za zamenu Erlingu Halandu.

10:39 - Prema saznanjima Đanluke Di Maricija Aron Remzi bi mogao da pređe u Glazgov Rendžers. Juve je spreman na dogovor, ali sve zavisi da li će Velšanin naći jezik sa škotskim velikanom.

10:14 - Njukasl se dogovorio sa Remsom u vezi sa dovođenjem Iga Ekitikea. Posao bi kroz nekoliko sati trebalo da bude kompletiran. Sa druge strane, na pozajmicu iz Aston Vile stiže Met Target.

9:40 - Totenhem je sa oduševljenjem pozdravio povratak Kristijana Eriksena u Premijer ligu, tačno dve godine nakon odlaska u Italiju. Istovremeno, nakon dolaska Dejana Kuluševskog i Rodriga Bentankura iz Juventusa, Totenhem do kraja dana radi na prodaji Đovanija Lo Selsa. Viljareal je najbliži potpisu Argentinca, a trenutno se radi na usaglašavanju detalja.

9:30 - Tri dana posle promocije Dušana Vlahovića, Torino će opet biti na nogama. Dosadašnji fudbaler Borusije iz Menhengladbaha Denis Zakarija stigao je na lekarske preglede i do kraja dana će potpisati ugovor sa Juventusom do 2026. godine.

9:26 - Đenova je završila veliki transfer. U klub stiže Albert Gudmunson iz AZ Alkmara u transferu vrednom 1,2 miliona evra.

9:23 - Ostajemo u Engleskoj. Njukasl pokušava na sve načine da iskoristi poslednji dan prelaznog roka. Rems je odbio ponudu za Iga Ekitikea, strelca osam golova ove sezone u Ligi 1, ali na severu Engleske ne odustaju od transfera.

9:10 - Kristijan Eriksen posle više od pola godine ponovo na terenu. Kao što smo sinoć najavili, Brentford je kompletirao transfer danskog fudbalera.

8:47 - Njukasl je juče kompletirao transfer Bruna Gimareša, a zašto se odlučio za broj 39 pročitajte OVDE.

8:33 - Bordo je uporan da dovede Fila Džonsa, koji je potpuno skrajnut u Mančester junajted. Interesovanje je u fokusu od subote, a danas će Žirondinci imati poslednju šansu da dođu do stamenog štopera, koji već nekoliko sezona ne igra ozbiljan fudbal.

8:07 - Njukasl, bar dosad, nije bio toliko aktivan u prelaznom roku, iako je ušao dosta ambiciozno ovog januara. Poslednjeg dana pokušaće da dovede beka Galatasaraja Markaa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke