AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (16. 8. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 16.08.2024.
15:50
Izvor: Sportske.net

Kako izgleda današnji tiket?

Povezane vesti

1215 Celta Vigo - Alaves 1&2+ (2.76)

Konačno smo dočekali i početak najjačih evropskih liga, među kojima svakako spada i španska Primera. Selta će u Vigu na startu sezone dočekati Alaves nakon pripremnog perioda tokom kojeg je imala nekoliko veoma jakih provera. Porazi od Lila i Vest Hema (nakon penala) ne moraju nužno da obeshrabre tim u kojem bi srpski fudbaler Mihailo Ristić mogao da dobije značajanu minutažu ove sezone. “Krstaši” imaju dobru tradiciju protiv tima iz Vitorije koji je do pre poslednjeg međusobnog duela slavio još 2019. godine. Klub iz Viga definitivno ume protiv Alavesa, pa ćemo se uzdati u pulene Klaudija Hiraldesa.

1234 Cadiz - Zaragoza X2&1-3 (2.67)

Kadiz se dugo “čupao” u Primeri, izbegavao selidbu u niži rang, ali ona je prošle sezone bila neminovna. “Žuta podmornica” će se ove godine takmičiti u Segundi odakle želi ekspresan povratak u elitu, ali čini se da prelazni rok baš i nije odrađen u skladu sa najvišim ambicijama. Da li smo u pravu, pokazaće vreme, međutim za početak u grad stiže ozbiljno pojačana Saragosa. U redove nekadašnjeg prvoligaša stigao je i doskorašnji fudbaler Partizana Samed Baždar koji bi trebalo da ima važnu ulogu u timu, uzevši u obzir i visinu obeštećenja izdvojeno za njega. Umela je Saragosa da napravi problem na Mirandilji.

1812 Gil Vicente - AVS 1 (2.34)

Počela je i portugalska Primeira i to na prilično očekivan način. Glede ova dva tima, Žil Visente nije pokazao ozbiljniji otpor gostima u Portu, dok je Aves ostvario pozitivan reziltat remijem protiv Nasionala, uzevši u ozbir da je novajlija u šampionatu. Prvo gostovanje u sezoni neće biti nimalo lako, iako je Žil Visente tim iz donjeg dela tabele, ekipa je to koja tradicionalno dobro igra kod kuće gde i osvaja prekopotrebne bodove za opstanak. Interesantno, ova dva tima nikada nisu igrala jedan protiv drugog, pa će ovo označiti i početak neke nove, možda i duge tradicije. Favorit je domaćin i to bi trebalo da opravda ukoliko želi opstanak u Primeiri.

1922 Sittard - Almere City 1 (1.77)

Fortuna je očigledno opravdala svoje ime jer je na dobar način započela novu sezonu u Erediviziji. Klub iz Sitarda slavio je na otvaranju protiv Go Ahed Iglsa i to u gostima, što će dati veliku dozu samopouzdanja ekipi Denija Bujsa. Prvi meč na domaćem terenu igraće protiv Almerea za kojeg se u jednom trenutku prošle sezone činilo da može i do plasmana u neko od evropskih takmičenja. Ipak, loš finiš sezone ih je udaljio od toga, čak i gurnuo u ne naročito sigurnu situaciju vezanu za opstanak, a početak nove takmičarske godine označio je poraz od AZ-a. “Građanima” ne prija Sitard.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak