AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (2. 7. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 02.07.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je naš tiket dana.

Povezane vesti

5775 Romania - Netherlands Weghorst strelac (3.03)

Iako se radi o igraču koji uglavnom ne počinje utakmice za reprezentaciju Holandije, definitivno ga možemo očekivati na ovom meču. Ima dosta iskustva, setimo se utakmice protiv Argentine na Mundijalu kada je pogodio za produžetke, zna da se nađe na pravom mestu kada je to najpotrebnije i ume da namiriše dobru šansu. Postigao je već jedan gol na ovom EP, zašto ne bi i drugi.

5773 Austria - Turkey Tim2 manje šuteva ka golu od 11.5 (1.91)

Austrija je pokazala mnogo na ovom Evropskom prvenstvu, mnogi govore o Gruziji kao najprijatnijem iznenađenju, ali od onih koji su već na nekom višem nivou, Austrijanci su definitivno pokazali mnogo. Postaju polako favoriti iz senke, očekujemo od njih da prođu dalje u ovom meču, a čini se da će Turci igrati onoliko koliko im Austrija dozvoli. Turska protiv Češke nije bila na nivou, imali su igrača više veliki deo utakmice i Česi su čak bili i bolji u pojedinim delovima meča.

6071 Enppi - Arab Contractors 1-1 (3.50)

Domaćin je bez poraza već šest mečeva, imaju visoke ambicije, a to je jedno od prva tri mesta. Sada imaju zicer kod kuće, Kontraktorsi nisu tim koji ima kvalitet da napravi nešto više u ovoj sezoni, poslednji su na tabeli i boriće se za goli život, ali igraće zatvoreno na ovom meču, kao i protiv svih koji su sa vrha tabele. Nije im to davalo rezultat...

23964 Pouille, Lucas - Djere, Laslo 5 setova (3.70)

Laslo Đere ne igra ove sezone na visokom nivou, prešao je čak i na čelendžere, ali je fokus stavio na grend slemove. Prošle sezone je napravio dobar rezultat na Vimbldonu, mimo nekih očekivanja jer do prošle godine nije bio igrač za travu, već isključivo za sporije podloge. Ipak, napredovao je dosta, u Istbornu je odigrao solidno protiv Pursela i uzeo set. Puj nema uspeha na Vimbldonu poslednjih nekoliko godina, prošle godine je ispao u kvalifikacijama, a ove sezone takođe nema nekog velikog uspeha, ali može da živi od stare slave jer je igrao četvrtfinale ovog turnira.  

Ne propustite